Modna kombinacija zbog koje svi prozivaju Dženifer Lopez: "Ovo je neprimerino za školsku priredbu, a svi smo već videli tvoje trbušnjake"

Vesti 22.04.2023 14:41 0

Iako obi;no dobija pohvale za svoje odevne kombinacije mnogi veruju da je sada zaista preterala

Modna kombinacija zbog koje svi prozivaju Dženifer Lopez: "Ovo je neprimerino za školsku priredbu, a svi smo već videli tvoje trbušnjake"

Profimedia

Latinoamerička pevačica i glumica Dženifer Lopez i njen suprug i poznati glumac Ben Aflek posetili su Santa Moniku, gde su pratili školsku priredbu u kojoj je učestvovao Benov sin Samjuel, kog je dobio tokom braka s glumicom Dženifer Garner.

Porodica je bila odlično raspoložena i uzbuđena, a odluči su se za ležerna modna izdanja, kako i priliči poseti takvog događaja. Međutim, Dženifer je ostala verna svom stilu – i to se mnogima nije dopalo.

Modna kombinacija zbog koje svi prozivaju Dženifer Lopez:

Profimedia

 

Latino diva pojavila se u kombinaciji vrećastih pantalona, belih Alexandder McQueen patika i kropovane bele majice. U pitanju je vrlo ležeran komad od pamuka, kojim je Džej Lo istakla svoje savršene trbušnjake, i bez sumnje je odskakala od ostalih mama.

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, ovaj događaj mogao je da prođe i bez njegnog pokazivanja svog besprekorno izvajanog tela.

"Jao, Dženifer, shvatili smo, imaš trbušnjake", "Gledamo ih već 25 godina, moramo li baš i na školskoj priredbi?", "Ova žena će jednom samo početi da viče: 'Zgodna sam, gledajte me'", "Je l' samo meni ovo neukusno?"... komentarišu oni koji nisu oduševljeni ovim modnim odabirom Dženifer Lopez.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading