"Kakva ti je to dijeta od KOBASICA": Georgina rekla da je na ZDRAVOM režimu ishrane pa sama sebi "skočila u stomak"

Vesti 22.04.2023 20:30 0

Kakva je to dijeta sa kobasicama i pire krompirom? SPECIJALNI REŽIM ishrane Georgine Rodrigez izazvao ČUĐENJE

"Kakva ti je to dijeta od KOBASICA": Georgina rekla da je na ZDRAVOM režimu ishrane pa sama sebi "skočila u stomak"

Printscreen/Instagram/video

Georgina Rodrigez kao partnerka Kristijana Ronalda, privlači mnogo pažne šta god da uradi. Sada joj je pošlo za rukom da mnoge zbuni. 

Sada je glavna tema njena ishrana.

U svom uspešnom Netfliks dokumentarcu "Ja sam Georgija" priznala je da je "zavisnica" od Iberije,  što znači da ne može da živi bez čorizo sendviča i drugih kobasica.

U pitanju su iberijski proizvodi od iberijske rase svinja, veoma cenjene u španskoj i portugalskoj gastronomiji. Kako je navela, oni su osnovni u njenoj ishrani.

 

Međutim, u intervjuu za "Žensko zdravlje" potpuno se distancirala od onoga što je rekla u dokumentarcu.

- Ujutro jedem francuski omlet sa sokom od pomorandže i kafu sa mlekom. Sredinom jutra jedem bananu ili posle treninga - rekla je ona.

- Za ručak imam pire sa grilovanim mesom ili povrćem. Za užinu ponekad jedem konzerve sa limunom. A za večeru isto kao i za ručak.

Jasno je da su ove izjave skroz suprutne od onoga što je ona ranije govorila o ishrani. Takođe je dodala da nema osećaj griže savesti zbog ovakve ishrane, jer je često na rigoroznim dijetama. 

Upravo to je ono što je izazvalo polemiku javnosti o njenom pravom načinu ishrane. Mnogi su mišljenja da Georgina zapravo nije iskrena kada je u pitanju njena svakodnevna rutina i održavanje idealne linije. 

 

Komentari (0)
Loading