Manekenka (23) doživela PAKAO nakon napada PIT BULA: Preživela je već sedam OPERACIJA, ali ovaj deo na licu je trajno oštećen!

Vesti 03.05.2023 12:40 0

Posle pakla, sada ponosno pokazuje svoj novi izgled

Manekenka (23) doživela PAKAO nakon napada PIT BULA: Preživela je već sedam OPERACIJA, ali ovaj deo na licu je trajno oštećen!

Profimedia

Bruklin Kouri (23) je influenserka i manekenka, kojoj se život promenio u sekundi nakon što je napao pas, rase Pit Bul. 

Nakon što ju je 2020. napao pas ostala je bez gornje usne i dela nosa, a 23-godišnjakinja je prošla sedam operacija kako bi rekonstruisala lice.

Ona je dokumentovala celokupan oporavak na društvenim mrežama, te je skupila ogromnu podršku.

- Tako sam blagoslovena rezultatima - podelila je profesionalna skejtborderka Bruklin Kouri nedavno na društvenim mrežama rezultate svoje najnovije rekonstruktivne operacije.

- Uglavnom, moj lekar rekreira moju gornju usnicu u ovoj operaciji kao bi na neki način moja usna izgledala estetskije - objašnjava Kouri u svom intervjuu, rekavši da njene operacije obično traju ceo dan.

Prema njenim rečima, lekar je vrlo oprezan i želi sve da učini savršeno, a oporavak od poslednje rekonstruktivne operacije mogao bi da traje do šest nedelja.

Kouri je otkrila da neće imati nikakav osećaj u gornjoj usnici odmah nakon zahvata. Može da prođe i do četiri meseca dok se osećaj vrati. Operacije su sada postale deo Bruklininog života.

- Moja lična nada, baš kao i svaka operacija koju radim, jednostavno je naučiti voleti ono što vidim - kaže ona, dodajući kako se pre fokusirala samo na takve male stvari koje nisu ni bile važne.

Priseća se kako je imala akne na gornjoj usni baš pre nego što joj se dogodio napad i kako se tada osećala jako nesigurno zbog toga, prenosi "Bright Side".

- A onda 15 minuta kasnije, cela usna mi je nestala - dodaje.

Bruklin je pored svega ostala pozitivna i nastavila je da svojim primerom inspiriše druge. 

- Oduvek sam bila samouverena osoba i nikad me nije bilo briga kako izgledam. Iskreno volim sebe i način na koji izgledam, ali društvo ne misli uvek isto kao ja - kaže devojka, objašnjavajući da je to razlog zašto je tako otvorena s deljenjem svoje priče na društvenim mrežama uprkos svim neprijatnim pogledima i kritičkim komentarima koje dobija.

 

Komentari (0)
Loading