Čerka Željka Obradovića je izuzetno obrazovana žena: Govori sedam jezika i ima hobi koji ledi krv u žilama!

Vesti 05.05.2023 15:00 0

Željkova naslednica Anja je izuzetno obrazovana dama, koja na vrlo zanimljiv način koristi svoje slobodno vreme.

Čerka Željka Obradovića je izuzetno obrazovana žena: Govori sedam jezika i ima hobi koji ledi krv u žilama!

Printscreen

Proslavljeni košarkaški trener Željko Obradović izgradio je briljantnu karijeru, a uvek koristi svaku priliku da istakne kako je njegova porodica zaslužna za sve najveće uspehe. I dalje dominira svojim znanjem na terenima, predvodeći mlade ekipe sportista, ali žena i deca su mu uvek na prvom mestu.

Nije tajna da već decenijama uživa u ljubavi sa suprugom Vesnom, a njihov skladan brak nije poljuljan ni jednim skandalom. Poštuju se i podržavaju od prvog dana veze, a na pravi put su zajedničkim snagama izveli dvoje dece - Đorđa i Anu.

 

 

Zbog prirode posla kojim se bavi često putuje, neko vreme je živela u evropskim centrima umetnosti - Parizu i Barseloni, a trenutno se nalazi u Sloveniji.

Izuzetno je obrazovana i govori, čak, sedam jezika. Koliko je posebna govori u prilog činjenica da ima jako zanimljiv hobi - padobranstvo. U februaru pre dve godine se ostvarila i u najvažnijoj životnoj ulozi, postala je mama devojčice Milice.

 

 

Na zajedničkim slikama se može videti da imaju oboje prepoznatljiv široki osmeh, a ljudi iz Anjinog okruženja naglašavaju da je od njega pokupila i neverovatnu energičnost. Pomno prati svaki očev uspeh i uživaju da ih skupa proslavljaju.

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading