U bukvalnom smislu je u senci: Princ Hari doživeo istu sudbinu kao Megan na sahrani kraljice Elizabete

Vesti 06.05.2023 15:20 0

SVE oči bile su uprte u princa Harija kada je jutros stigao u Vestminstersku opatiju na krunisanje svog oca.

princ

Shutterstock

Međutim, možda ste imali problem da ga uočite dok je jutros zauzimao svoje mesto. Sedeći u trećem redu gostiju, kraljev sin je bio nespretno zaklonjen perom koje je virilo iz šešira njegove tetke princeze Ane. Veliki crveni perjanik nalazio se na vrhu svečanog šešira koji nosi princza, savršeno skrivajući Harijevo lice tokom službe.

I to nije prošlo nezapaženo od strane kraljevskih obožavatelja koji su na Tviteru ukazali na nezgodan trenutak dodajući da su Hari i njegova supruga Megan Markl, koja je danas bila odsutna sa ceremonije, doživeli sličnu sudbinu na kraljičinoj sahrani. Paru je prethodno u septembru prošle godine pogled blokirala sveća na državnoj sahrani. Na Tviteru, jedan je napisao: „Princ Hari je sakriven iza pera na šeširu princeze Ane... poslednji put je to bila sveća.



Drugi se našalio: „Hvala princezi Ani na tako dobro postavljenom peru. Dok je treći dodao: „Pero princeze Ane je nova sveća!“ Vojvoda od Saseksa (38) šetao je bez brata Vilijama, ali ga je pratio suprug princeze Beatriče Edo Mapeli Moci.
 

 

Komentari (0)
Loading