Detalj koji je Kejt Midlton ponela, bruji ceo SVET: Danas kada je Kamila postala KRALJICA, ona je krišom OVAKO odala počast Dajani!

Vesti 06.05.2023 18:30 0

Niko nije ostao ravnodušan kada je shvatio o čijem nakitu se radi

Detalj koji je Kejt Midlton ponela, bruji ceo SVET: Danas kada je Kamila postala KRALJICA, ona je krišom OVAKO odala počast Dajani!

Profimedia

Britanija je danas obeležila svoj istorijski trenutak, krunisanje princa Čarlsa III. Ipak, mnogi su jedva čekali da vide razna modna izdanja, ali najviše Kejt Midlton, princezu od Velsa. 

Na zahtev kralja Čarlsa, princeza i princ od Velsa na krunisanju su nosili svečane ogrtače koji se tradicionalno koriste za takve prilike, ali ispod Kejtinog ogrtača nazirala se prelepa haljina.

Kreacija je njenog omiljenog dizajnera, Aleksandra Mekvina – prelepa svilena haljinu boje slonovače, koja ima srebrni vez sa simbolima četiri matične nacije

Ono što niko nije očekivao i što je najviše pažnje privuklo jesu njene MINĐUŠE. 

One su same po sebi prelepe sa dijamantima, ali posebne su je su zapravo pripadale pokojnoj princezi Dajani!

Mnogi su istakli da na današnji dan, kada Kamila, nekadašnja ljubavnica i sada Čarlsova druga supruga postaje kraljica, Kejt šalje skrivenu poruku i počast Dajani. 

Takođe je i odala počast preminuloj kraljici Elizabeti ponevši ogrlicu napravljenu 1950. godine koju je Elizabeta rado nosila.

Pogledajte kako je to Kejt danas izgledala:

 

 

 

Komentari (0)
Loading