Bivša misica poznata je po BURNOM ljubavnom životu: Zavela je kontroverznog biznismena, a bivši je TUKAO dok je bila trudna!

Vesti 11.05.2023 12:40 0

Bivša misica Sandra Obradović imala je buran ljubavni život.

Bivša misica poznata je po BURNOM ljubavnom životu: Zavela je kontroverznog biznismena, a bivši je TUKAO dok je bila trudna!

Printscreen/Facebook

Sandra Obradović je široj javnosti postala poznata 2004. godine kada je postala druga pratilja na izboru za Mis Srbije i Crne Gore. Sledeće godine je otišla na izbor za Mis Evrope gde je proglašena za jednu od deset najlepših devojaka.

 

 

Takođe oprobala se i u rijalitiju "Farma" kada je opet dospela u žižu javnosti. Posebno je šarmirala pevača Milana Toplaovića i fudbalera Marka Đurovskog. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hotel Xenon (@hotel.xenon)

 

Sandra i Topalko su od samog početka bili bliski što je rezultiralo poljupcem, iako je on bio u braku. Marko je imao zadatak da zavede Sandru, ali na kraju je delovalo da je on bio zaveden. Kamera je zabeležila njihov poljubac, kao i druge zanimljive situacije.

Publika je Sandri pružila podršku pa se našla na trećem mestu, posle Topalka i Nigora, i osvojila je 20.000 evra. Izjavila je da će novac uložiti u stan.

Nakon rijalitija mediji su bili zainteresovani za njen ljubavni život, posebno kad je uplovila u vezu sa pevačem Slobodanom Vasićem. Mediji su brujali o njihovom odnosu jer je nekadašnjem učesniku "Zvezda Granda" raskid izuzetno teško pao, te je na sve načine pokušavao da je vrati.

Na red je došla još jedna ljubavna priša sa sestrićem Bogoljuba Karića, a pričalo se da je završila i u zagrljaju kontroverznog albanskog biznismena Ćazima Osmanija, što nije demantovala. 

 

 

Bilo je posle njega još veza i veridbi, pa čak i sa poznatim biznismenom iz Švajcarske. Ono što se nedavno desilo u životu Sandre Obradović nije bilo prijatno ni za gledanje, ni za slušanje. Naime, čovek sa kojim je dobila sina, snimio je Obradovićevu u alkoholisanom stanju i optužio da nije dobra majka, dok je Sandra njega prijavila za nasilje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kurir.rs (@kurir.rs)

 

„Dok smo se zabavljali nije pokazivao znake nasilništva. Predstavio mi se kao dečko koji se bavi građevinom. Da sam znala kakav je, ne bih planirala zajednički život i napravila bebu sa njim. U četvrtom mesecu trudnoće me je prvi put udario, udarao me svuda, pa i po stomaku. Više puta sam posle njegovih batina završavala u bolnici ‘Narodni front’. Trudnoća mi je postala rizična, pa sam se prevremeno i porodila“, rekla je jednom prilikom Sandra za „Informer“.

U tadašnjoj ispovesti otkrila je zbog čega ju je najčešće tukao.

Bivša misica poznata je po BURNOM ljubavnom životu: Zavela je kontroverznog biznismena, a bivši je TUKAO dok je bila trudna!

Printscreen/Youtube

 

„Smetalo mu je sve što radim. Od toga kako sam ostavila šoljicu kafe, zašto sam upalila mašinu za veš, što spremam hranu u stanu, do toga što kupujem krevetac i opremam sobu za bebu pre porođaja… Nije mu bio potreban razlog za iživljavanje. Ali ono što je bilo gore od fizičkog jeste psihičko nasilje. Tokom trudnoće, a i kasnije, konstantno me je vređao, ponižavao, omalovažavao i izgovarao gnusne stvari", rekla je Sandra.

Posle svih skandala oduzeo joj je dete, ali ipak je vraćeno Sandri. Kružile su priče da su se pomirili što Sandra nije demantovala.

Danas se više ne bavi modelingom, već ima biznis vezan za iznajmljivanje automobila.

Komentari (0)
Loading