Ćerke Marine Perazić su lepe kao BOGINJE: Njihova lepota nije prošla nezapaženo, danas grade svetske karijere!

Vesti 12.05.2023 17:00 0

Poznata pevačica Marina Perazić ima dve ćerke sa svojim bivšim suprugom Ivanom Feceom Firčijem, a lepotom su zasenile i majku iz mlađih dana.

Ćerke Marine Perazić su lepe kao BOGINJE: Njihova lepota nije prošla nezapaženo, danas grade svetske karijere!

Printscreen/Youtube

Marina Perazić je pop pevačica koja je jedan od začetnika elektronske muzike u bivšoj SFRJ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MS-101 (@80stechnopopfan)

 

Važila je za jednu od najzgodnijih pevačica jugoslovenske scene osamdesetih godina, kada je prvo nastupala u sklopu grupe "Denis i Denis", a potom i kao solo umetnika.

 

 

Imala je turbulentan ljubavni život, a najviše se pričalo o njenoj vezi sa Ivanom Feceom Firčijem, bubnjarom legendarne grupe Ekatarina Velika.

Kako je jednom priikom ispričala od njega je trpela velike batine, često ju je i psihički zlostavljao, a iz vanbračne veze s njim je dobila dve prelepe ćerke. 

 

 

1993. godine je rodila ćerku Miju, a dve godine kasnije drugu devojčicu koju su nazvali Luna. Par se razišao 1997. godine i Marina se sa decom vratila u Hrvatsku.

Mia je ostvarila san iz tinejdžerskih dana i otišla u Njujork, ali nije postala glumica kako je htela, već kreatorka,a njen autentični modni ukus do izražaja dolazi i u ličnom stilu.

 

 

Druga ćerka, tri godine mlađa Luna kada je u pitanju fizički izgled i talenat ne zaostaje za svojom starijom sestrom. Ona se pojavila u takmičenju "Prvog glasa Srbije", a sad je izgleda pevačku karijeru zamenila manekenskom, a mnogi komentarišu da neodoljivo podseća na majku iz mlađih dana.

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading