Naša manekenka opet ZAPALILA Instagram: Jovana izvajanim telom i besprekornim kombinacijama ostavlja bez daha!

Vesti 18.05.2023 16:00 0

Poznata manekenka Jovana Švonja zapalila je Instagram najnovijim objavama.

Naša manekenka opet ZAPALILA Instagram: Jovana izvajanim telom i besprekornim kombinacijama ostavlja bez daha!

Printscreen/Instagram

Jovana Đorđević, devojački Švonja važi za jednu od najatraktivnijih Srpkinja. Još od početka karijere je bila upečatljiva zbog svog egzotičnog izgleda, pa ne čudi što je ostvarivala ogromne uspehe. 

 

 

Njne život pre udaje je bio prilično turbulentan. Pričalo se da je zbog ljubavi pokušala da skoči sa mosta "Duga" u Novom Sadu, ali njenim nezgodama tu nije bio kraj. 2012. godine na snimanju spota upala u vodu čija je temperatura bila 90 stepeni i zadobila opekotine koje su zahvatile pedeset odsto kože na telu, a i ostala je bez kose. Na svu sreću, njen brat je brzo reagovao. U bolnici je provela tri nedelje, a kako kaže, nije dozvolila da traumatičan događaj ostavi posledice.

Pre nekoliko dana je objavila nekoiko fotografija, kojima je zapalila Instagram , jer je njeno izvajano telo došlo do izražaja. Komentari su se samo nizali, a većina je bila od Italijana koji su oduševljeni još od njenog učešća u njihovom rijalitiju.

 

 

Pored besprekorne linije i vitkog tela još jednom je dokazala da je ikona stila, jer zbog njenih odevnih kombinacija nastane opšti haos na društvenim mrežama.

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading