Najbogatiji čovek na svetu je zbog nje ostavio ženu: Nakon sedam godina turbulentne veze, par staje na ludi kamen!

Vesti 23.05.2023 17:23 0

Kontraverzni milijarder odlučio je da oženi svoju ljubavnicu nakon sedam godina veze.

Najbogatiji čovek na svetu je zbog nje ostavio ženu: Nakon sedam godina turbulentne veze, par staje na ludi kamen!

Profimedia

Džef Bezos i njegova partnerka već nekoliko dana uživaju na njegovoj novoj jahti vrednoj 500 miliona dolara, gde ju je i zaprosio.

Ovu informaciju je za britanski medij potvrdio izvor blizak paru. Paparaci su sada uslikali detalj na njenoj ruci dok su krstarili u društvu prijatelja. Par je tokom vikenda viđen kako se ljubi i krstari na brodu Balearskim ostrvima. Džef Bezos i Loren Sančez su izgledali ushićeno i opušteno, dok je ona snimala nestvarne prizore dok su krstarili.

Burna veza koju javnost prati od 2019. godine bogata je "pikantnim detaljima". Nema tu baš 140.6 milijardi detalja, ali zato Džef Bezos na svom računu ima upravo ovoliku sumu.

 

 

Nije žalio kada je zbog veze sa Loren Sančez ostao bez 38 milijardi dolara, koliko ga je koštao razvod od bivše supruge Mekenzi Skot, sa kojom ima četvoro dece.

A veza Loren Sančez i Džefa Bezosa je od početka izložena sudu javnosti. Za mnoge je bilo sporno to što je ona u novu romansu uplovila dok je bila zvanično udata za agenta za poznate Patrika Vajtsela koji je, inače, bio prijatelj milijardera.

 

 

"Obogatio se pa ostavio ženu uz koju je zaradio milijardere", zamerali su Bezosu koji se, po svemu sudeći, nije mnogo obazirao na takve kritike. "Viđali su se iza leđa njenog muža", bio je još jedan natpis koji je pratio poznati par.

Ova romansa imaće još dugo epitet kontroverzne, a Loren će teško zameniti titulu omražene titulom omiljene. Ako oni uopšte mare za komentare drugih ljudi... Ljubav sa Bezosom vinula je Loren u visine svetskog šou-biznisa, leteo je Džef u svemir, njegova bivša supruga pronašla je drugu bračnu sreću.

 

 

Inače, paparaci su uslikali Bezosa i njegovu partnerku pre nekoliko dana tokom krstarenja Španijom, dok su odmarali na Majorci.

Loren je uživala na palubi broda u roze kupaćem kostimu, sunčajući se, a sve vreme nije skidala osmeh.

 

Komentari (0)
Loading