Francuskinja je uspela da zavede muža jedne od najlepših glumica: Nalazi se među najuticajnicijim ženama, mnogi ne veruju šta vide

Olja Jelić Vesti 06.06.2023 21:55 0

Nakon što su procurile fotografije na kojima 25-godišnja Francuskinja izlazi iz kancelarije Bendžamina Milepjeda, supruga glumice Natali Portman, rasplamsale su se glasine o njihovoj bračnoj krizi.

Natali Portman

Shutterstock

Brak Natali Portman se navodno već duževreme nalazi u krizi, a izvor za "Page Six" tvrdi da 45-godišnji bivši baletan "čini sve što može da mu Natali oprosti".

 

 

Francuski časopis "Voici", koji je prvi objavio sporne fotografije, tvrdi da se njihov brak ponovo našao u krizi kad je Portman u martu saznala sve o navodnoj aferi o kojoj se šuškalo još dok je snimala film "May December" u januaru prošle godine.

 

 

Milpjedova navodna ljubavnica je 25-godišnja klimatska aktivistkinja koju na Instagramu prati gotovo 300.000 ljudi. Pojavila se već u brojnim TV emisijama u kojima zagovara svoja uverenja.

"Demokratija je poredak koji dozvoljava pravo da preispitamo nepravedne političke odluke", izjavila je jednom prilikom na svom profilu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stop EACOP (@stopeacop)

 

 

Mlada Francuskinja inače je prijateljica svetski poznate aktivistkinje Grete Tunberg s kojom deli uverenja.

 

 

Autorka je knjige "For an Ecological Uprising: Overcoming Our Collective Powerlessness" te je kreirala nekoliko kratkih videozapisa na temu ekološke svesti, koju promoviše u medijima, a francusko izdanje "Vanity Faira" uvrstilo ju je na listu 50 najuticajnijih žena u 2020.

Komentari (0)
Loading