Ko je voleo tvrđi zvuk, idol mu je bio ovaj pevač: Postao je razočaranje, maloletne devojke ga optužuju da ih primorava na odmose

Vesti 07.06.2023 09:36 0

Roker Til Lindeman, član nemačkog benda Ramštajn, nedavno je suočen s optužbama nekoliko osoba koje su prisustvovale njihovim koncertima

bina

Profimedia

 

Roker Til Lindeman, član nemačkog benda Ramštajn, nedavno je suočen s optužbama nekoliko osoba koje su prisustvovale njihovim koncertima. Navedene osobe tvrde da je Lindeman navodno primoravao mlade obožavateljke na intimne odnose s njim, kako tokom tako i posle nastupa.

Prve optužbe protiv benda javno su iznete 25. maja, kada je jedna dvadesetčetvorogodišnja devojka iz Severne Irske ispričala svoje iskustvo. Pre nego što je otputovala na koncert u Vilnjusu, kontaktirala je ženu za koju se pričalo da ima mogućnost da fanovima omogući pristup ekskluzivnim zabavama pre i posle koncerta. Članak u Gardijanu prenosi njenu priču.

Navodno je ta žena, po imenu Alena Makejeva, poslala poruku devojci s pozivom da se pridruži zabavi u Vilnjusu. Međutim, prema rečima devojke, tokom pauze koncerta odveli su je u malu svlačionicu ispod bine, gde se Lindeman pridružio njima.

Kada je devojka odbila njegove zahteve za intimnost, Lindeman se navodno naljutio. Od tada su nemački mediji objavili nekoliko priča u kojima su opisana slična iskustva obožavateljki Ramštajna.

S druge strane, članovi benda su odlučno odbacili sve optužbe, tvrdeći na Twitteru da se takvi događaji nisu dešavali u njihovoj blizini i da nisu svesni da se vlasti bave nekom istragom vezanom za ove tvrdnje.

Komentari (0)
Loading