Glumica se bori protiv raka u četvrtom stadijumu: Suprug je ostavio, a sada je čula najgore vesti

Vesti 08.06.2023 09:23 0

Šenon Doerti je otkrila da je njen rak metastazirao i objavila šokantne slike od zračenja.

instagram

Profimedia

Glumica Šenon Doerti trenutno se nalazi u veoma teškom periodu svog života. Nedavno se saznalo da se ona razvodi od svog supruga, reditelja Kurta Isvarienka, posle 11 godina braka, a vest o tome procurila je na njen 52. rođendan.

instagram

Printscreen/Instagram

 

Njih dvoje nisu zajedno od januara ove godine, a njen agent je nagovestio da je razlog tome njegova prevara. „Razvod je poslednje što je Šenon želela. Nažalost, nije imala druge opcije“, rekla je njena predstavnica Lesli Sloun, a njen agent je novinarima TMZ-a preporučio da kontaktiraju Kurtovog agenta Kolijera Grima jer je ona „intimno umešana“ u situaciju. Drugi izvor blizak glumici otkrio je da glumici "ne ide dobro" u zdravstvenom smislu i dodao da je ovaj razvod daleko od prijateljskog, nazvavši ga "veoma gorkim". U dokumentima se navodi i da je Šenon tražila alimentaciju, ali da Kurt ne želi da joj je da.


Ionako teška situacija postala je još teža kako se njeno zdravlje pogoršavalo. Naime, Šenon je otkrila da je njen rak dojke, koji je trenutno u četvrtoj fazi i sa kojim se godinama bori, metastazirao i na njen mozak. Ona je otkrila da je za to saznala u januaru ove godine, tačno u vreme kada je raskinula sa Kurtom, a da je 12. januara imala prvu rundu terapije zračenjem. Ona je objavila dva snimka iz samog procesa zračenja, a na jednom na licu nosi masku koja je pričvršćena za podlogu na kojoj leži. Šenenove suze počinju da teku u trenutku.


"U januaru je počeo prvi krug zračenja. Moj strah je očigledan. Veoma sam klaustrofobičan i imao sam mnogo toga u životu. Srećan sam što imam odlične doktore i tehničare. Ali, strah, previranja, vreme u kojem se to dogodilo... Ovako može izgledati rak“, napisala je uz objavu. Podsećanja radi, Doherti je uspela da pobedi rak dojke 2015. godine, posle mastektomije i hemoterapije. Ali u februaru 2020. otkrila je da joj je ponovo dijagnosticirana bolest.
instagram

Profimedia

 

 

'Ja sam prestravljena. Najviše patim zbog svog supruga Kurta Isvarienka i moje majke, kojima je ovo veoma teško“, rekla je tada. „Ponovo imam rak, stadijum 4. Metastazirao je u mom telu i znam šta to znači. Mnogo puta sam se pitala: 'Zašto ja?', a onda kažem sebi: 'Zašto ne ja?' Teško mi je“, rekla je tada glumica.


Svojevremeno je otkrila i da piše oproštajna pisma i snima spotove za svoje najmilije i da je našla pesmu koju želi da joj se otpeva i pusti na njenom poslednjem ispraćaju, a pripremila je i odeću za svoju sahranu. „Znam u šta želim da odem na onaj svet. Pripremila sam haljinu koju sam dobila od jedne od mojih najboljih prijateljica pre nekoliko godina. Osećam se posebno u tome. Želim da budem lepa. Želim svima da ostanem u najlepšem sećanju. Poslednjih meseci pokušavam da ispravim neke odnose, da se izvinim ljudima koje sam povredio – svesno ili nesvesno. Trudim se da živim punim plućima i uživam u malo vremena koje mi je preostalo“, rekla je Šenen američkim medijima.

 
Komentari (0)
Loading