Ona večeras da ga teši? Evo ko je devojka Kaspera Ruda koja je iz petnih žila navijala da Đoković danas izgubi

Jelena Vukelić Vesti 11.06.2023 16:01 0

Kasper Rud, mladi norveški teniser, ima podršku svoje atraktivne izabranice Marije Galigani tokom finala Rolan Garosa

Ona večeras da ga teši? Evo ko je devojka Kaspera Ruda koja je iz petnih žila navijala da Đoković danas izgubi

Alo ilustracija

Ova zanosna plavuša osvojila je srce mladog tenisera pre pet godina i od tada su nerazdvojni. Marija je bila Kasperova najveća podrška u pohodu ka vrhu teniske scene - pratila ga je na turnirima, radovala se njegovim uspesima i pružala mu podršku nakon teških poraza.

Ova simpatična Norvežanka će i danas bodri svog voljenog, koji ima priliku da osvoji svoj prvi Grend slem trofej u karijeri.

 

 

Marija i Kasper su u vezi od 2018. godine, a trenutno žive u Oslu.

Marija je izuzetno obrazovana mlada dama, diplomirala je psihologiju 2020. godine, a dve godine kasnije je magistrirala psihologiju na Univerzitetu Južne Danske. Takođe, učestvovala je u jednoj kampanji posvećenoj ishrani sportista.

 

 

Marija redovno prati Kasperove mečeve iz porodične lože i predstavlja mu veliku podršku u životu i karijeri.

Galigani uživa u putovanjima i često deli fotografije sa brojnih egzotičnih destinacija koje je posetila sa svojim dragim na svom Instagram profilu.

 

 

Pored tenisa, Kasper je strastveni golfer, a čini se da je i Mariju uvukao u taj sport. Na njenom Instagram profilu možete pronaći nekoliko fotografija na kojima uživaju igrajući golf.

Čini se da je Marija veoma bliska i sa Kasperovom porodicom, posebno sa njegovim sestrama Kerolajn i Šarlot. Često se zajedno pojavljuju u porodičnoj loži na turnirima i slikaju na porodičnim fotografijama nakon pobeda ovog norveškog tenisera.

 

 

 

Komentari (0)
Loading