Da li je okrenula ploču? Hejli Biber brani Selenu Gomez, poslala je jasnu poruku vernim fanovima

Vesti 13.06.2023 18:14 0

Hejli Biber je ponovo zamolia svoje fanove da prestanu sa negativnim komentarima na račun Selene Gomez

selena i hejli

Profimedia

Manekenka Hejli Biber i glumica Selena Gomez nekoliko puta su govorile o svom odnosu, objašnjavajući da između njih nema netrpeljivosti uprskos tvrdnjama njihovih fanova, prenose Novosti Magazin. 

Ipak, obožavaoci manekenke nastavljaju sa negativnim komentarima u okviru Seleninih fotografijana na Instagramu. Videvši ovo Hejli je bila prinuđena da se javno obrati i zamoli sve da prestanu.

- Ako ostavljate grube komentare u moje ime na bilo čije objave, samo znajte da to ne želim, niti ću ikada podržati ili oprostiti komentare mržnje. To ne podržavam. Ako učestvujete u tome, vi ste deo kulture čiji ne želim da budem deo. Molim vas, budite ljubazni ili ne govorite ništa - bila je jasna Hejli.

Ovo nije prvi put da su Hejli i Selena prinuđene da govore o negativnim komentarima koje su njihovi fanovi slali. Pričalo se da su se godinam svađale, a Selena se na tužbe oglasila još u martu.

- Hejli Biber mi se obratila i obavestila me da je dobijala pretnje i negativnosti. Ovo nije ono za šta se ja zalažem. Niko ne bi trebalo da doživi mržnju ili maltretiranje. Uvek sam se zalagala za ljubaznost i zaista želim da sve ovo prestane - rekla je tata Selena.

Komentari (0)
Loading