Oženio se zakleti večiti nežanja: Slomio je srca svim ženama, osim jednoj Ani

Vesti 26.06.2023 19:50 0

Bio je protivnik braka i dece a onda je usledio preokret kada je upoznao nju

džon ham

Profimedia

 

Džon Ham, šarmantni glumac koji je postao jedan od najpoželjnijih neženja na svetu, ostvario je svoj romantični san. Poznat po ulozi u popularnoj seriji "Momci s Madisona", Džon je bio u vezi sa svojom bivšom koleginicom Dženifer Vestfild čak 18 godina, a nedavno je slomio srce obožavaocima kada je prekinuo tu vezu.

Džon i Dženifer su bili poznati po svom skladnom odnosu i smatrani su jednim od omiljenih holivudskih parova. Međutim, nakon raskida, Dženifer je otkrila da zbog Džona nije ostvarila svoje majčinske snove. Tokom njihove veze, glumac je javno izjavljivao da nikada nije razmišljao o braku, a onda je usledio iznenadni preokret.

Sve se promenilo kada je Džon upoznao Anu Oskeolu na snimanju svoje kultne serije 2015. godine. Očigledno je da je ova žena, koja je 17 godina mlađa od Džona, probudila nešto posebno u njemu. Tokom prethodne veze, Džon je bio vrlo čvrst u svojim stavovima o braku, verovatno zbog iskustva iz detinjstva kada su mu se roditelji razveli kada je imao samo dve godine, a nijedan od njih se nije ponovno oženio.

Izvor blizak Džonu i Dženifer otkrio je da tokom njihove veze nikada nisu jasno razgovarali o tome da li žele decu, uglavnom su odgovarali "možda". Međutim, 2014. godine, Džon je iznenada izjavio: "Ne, ne želim decu".

Međutim, samo nekoliko meseci nakon što je upoznao Anu na setu serije u kojoj je tumačila ulogu recepcionistkinje Klementin, Džon se upustio u vezu s njom. Ove zime ju je zaprosio, a zaljubljeni par je sada i zvanično izrekao sudbonosno "da" u prisustvu svojih najbližih.

Venčanje je održano u Kaliforniji, mestu gde su se Džon i Ana prvi put sreli na snimanju finalne epizode serije "Ljudi sa Menhetna". Svečanost je bila obasjana pesmom iz kultnog filma o Džejmsu Bondu "You Only Live Twice" iz 1967. godine, čime su mladenci stvorili poseban trenutak koji će zauvek ostati urezan u njihovim sećanjima.

Komentari (0)
Loading