Majka Dejvida Bekama je prava misterija: Ona je bila njegov najveći fan i podrška celog života

Olja Jelić Vesti 07.07.2023 12:10 0

Fudbalska zvezda je uživala u teniskom meču sa svojom majkom a njene fotografije ne objavljuje često na društvenim mrežama.

Dejvid Bekam

Profimedia

Dejvid Bekam ne deli često fotografije svoje majke na društvenim mrežama ali je juče podelio njihov selfi sa Wimbledon Championship- a gde su pratili teniski meč našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića.

Njegova majka Sandra je zaslužna za njegovo vaspitanje i to što ga mnogi smatraju za velikog džentlmena. Ona je oduvek bila njegov najveći fan i podrška sa tribina tokom njegove fudbalske karijere.

 

 

Sandra Georgina Vest radila je kao frizerka a sa njegovim ocem Alanom se venčala 1969. godine u Ujedinjenom Kraljevstvu. Bili su u braku 32. godine i iz tog braka imaju troje dece. Nažalost razveli su se 2002. godine a Dejvid i njegove dve sestre krive oca za razvod.

Roditelji su podržavali svog sina tokom cele karijere a nakon što je napunio 14 godina i posvetio se omladinskom timu vozili su i po 320km svakog vikenda kako bi pratili njegove utakmice.

 

 

U jednoj objavi gde večera sa majkom napisao je da je to ujedno i njegovo omiljeno jelo iz detinjstva i kako niko ne može da nadmaši večeru njegove majke. "Gamon, čips, ananas, pečeno jaje, salata od kupusa i kašasti grašak.. omiljeno još od detinjstva, hvala mama" , a uz to "krofna sa džemom i šoljica čaja".

Usledili su komentari prijatelja i obožavalaca ispod ove objave.

"Vrhunski čovek Beks! Ništa kao majčino kuvanje", prokomentarisao je jedan pratilac, dok je drugi uzbuđeno dodao: "Bekam je takođe momak od gamana i ananasa!" Treći je rekao: "Dejvid zna gde je čaj broj jedan!"

 

 

Neki fanovi su bili šokirani izborom sastojaka za ovaj obrok: "Šunka sa ananasom i kašastim graškom?" upitao je jedan korisnik zbunjeno , a drugi je dodao: „Izgubio sam se u salati od kupusa i kašastom grašku, ali inače fini namazi."

Nije tajna da Dejvid i sam voli da bude kreativan u kuhinji. Ume da priprema dosta različitih jela a snimak gde okreće palačinku ispred svoje žene Viktorije je oduševio internet.

"Viktorijin izraz lica predstavlja izraz svake žene na svetu čiji muž pokušava da radi....nešto" jedan je od komentara ispod videa.

 

Komentari (0)
Loading