Latino Kluni osvajao je srca žena širom sveta: Danas ima 70 godina, osedeo je, ali i dalje pleni šarmom

Olja Jelić Vesti 08.07.2023 21:47 0

Većina žena je bila zaljubljena u ovog latino zavodnika

Saul Lisaz

Printscreen/Youtube

Ako ste bar jednom pogledali jednu od čuvenih latino sapunica sasvim sigurno vam je poznat lik glumca Saula Lisaza, markantnog zavodnika sa gustim obrvama i prosedom kosom. Lisazo danas ima 67 godina i više se ne bavi aktivno glumom, ali je i dalje prisutan u javnosti s vremena na vreme, a publika u njegov život može da zaviri i putem Instagrama.

Lisazo svakako izgleda drugačije nego što ga se sećamo, što nije ni čudo s obzirom na to da je od tada prošlo 15-ak godine, te se on lagano već bliži 70-im. Sada je u potpunosti sed, nosi naočare za vid i ima bradu i brčiće, ali mora se priznati da je i dalje veoma šarmantan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saul Lisazo (@salisazo)

 

Ovaj Argentinac sprskoj publici je najpoznatiji po ulogama u serijama "Zabranjena ljubav", "Valerija" i "U ime ljubavi", ali on pored toga ima veoma bogat opus drugih ostvarenja. Inače, njegov put do glume je bio sasvim slučajan i relativno kasno je počeo da se bavi istom.

Saul je od detinjstva igrao fudbal, a od 17. godine se profesionalno bavio ovim sportom. Kao tinejdžer zakleo se da će zaigrati u Evropi, a to mu je i pošlo za rukom - godinama je bio velika fudbalska zvezda u Belgiji. Sa klubom KSK Beveren je svojevremeno čak bio šampion lige i Kupa Belgije. Nažalost, njegovu plodonosnu karijeru prekinula je teška povreda, nakon čega je upao u jednu vrstu beznađa...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saul Lisazo (@salisazo)

 

Tada je spas od depresije i novu nadu pronašao u modelingu! Kao model je živeo čak i u Grčkoj neko vreme, a bio je veoma tražen i imao brojne angažmane. U jednom trenutku upisao je i Akademiju dramskih umetnosti u Madridu, a njegov dobar izgled doneo mu je nadimak "latino Džoržd Kluni" i brojne uloge zavodnika u sapunicama.

- San mog života srušio se u 28. godini, a ako čovek nije spreman za ono što dolazi, to može da bude veoma teško. U tom trenutku ne razmišljate šta će biti sutra. Danas sam zahvalan Bogu što nisam nastavio sa fudbalom - izjavio je jednom prilikom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saul Lisazo (@salisazo)

 

Lisazo danas živi u Majamiju, a od 1992. je u braku sa manekenkom Monikom Vijedmom, sa kojom ima i dvoje pece Paulu i Martina.

 

Komentari (0)
Loading