Ostali smo bez teksta! U dramatičnoj haljini od satena sa dugim šlepom, Kim Kardašijan je prevazišla samu sebe

Olja Jelić Vesti 11.07.2023 11:05 0

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan nedavno je prisustvovala modnoj reviji brenda "Dolče i Gabana", a svojim izdanjem na "crvenom tepihu" nadmašila je sav krem de la krem društva.

Kim Kardašijan

Profimedia

Kim Kardašijan se na "Dolče i Gabana" reviji pojavila u svom najlepšem modnom izdanju.

 

 

"Dolče i Gabana" je brend koji od nastanka diktira trendove u svetu modne industrije, a svoje poslovanje su unapredili 2012. godine kada su lansirali tzv. Alta Modu.

Alta Moda revija održava se jednom godišnje i rezervisana je samo za posebne zvanice, odnosno, krem de la krem javne scene. Samo odabrana klijentela prisustvuje spektaklu koji je više od obične revije, a svake godine održava se na različitoj lokaciji u Italiji.

Ove godine izbor je pao na selo Alberobelo u Pulji, koje je upisano na Uneskovu listu svetske baštine. Reviji "Dolče i Gabana" prisustvovale su javne ličnosti iz različitih sfera umetnosti, a među njima je bila i rijaliti zvezda Kim Kardašijan.

Ona je za modnu reviju odabrala dramatičnu toaletu - tamnoljubičastu haljinu od teškog satena koju krasi šlep. Kada je reč o kroju, ona je sa prednje strane dosta kraća, te otkriva Kimine vitke noge.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

 

Mnogi obožavaoci rijaliti zvezde veruju da je ovo njeno najbolje izdanje na crvenom tepihu, a videćemo da li će ih imati još...

 

Komentari (0)
Loading