Džej Lo u debeloj trenerci po ovoj vrućini: Ajde što nosi tedi trenerku na plus 40, ali tek da vidite šta je obula

Marina Đurđević Vesti 12.07.2023 13:04 1

Iako su trenutne temperature u gradu anđela dosta slične beogradskim, komplet tedi trenerka deluje kao neobičan izbor. Ipak, izgleda da vrućina ne smeta Džej Lo.

Jennifer Lopez

Printscreen/Instagram

Džej Lo ne prestaje da eksperimentiše sa stajlinzima.

Nedavno smo se pitali da li Džej Lo nosi najbolju letnju haljinu? Latino diva je tom prilikom uslikana na ulicama Los Anđelesa kako traži nameštaj za raskošnu vilu na Beverli Hilsu.

Dugačke i lepršave haljine, visoke potpetice i podignuta kosa delovali su kao logičan izbor za vrele letnje dane, a Džej Lo je u ovim kombinacijama izgledala fenomenalno.Ovih dana je za ručak sa ćerkom odabrala naizgled ležernu kombinaciju, ali ipak u svom prepoznatljivom stilu.

Iako su trenutne temperature u gradu anđela dosta slične beogradskim, komplet tedi trenerka deluje kao neobičan izbor. Ipak, izgleda da vrućina ne smeta Džej Lo.

Ona je blistala u bež kompletu koji potpisuje čuveni brend Jacquemus, a samo gornji deo trenerke košta 775 funti. Uz to je uparila i čuvenu Le Chiquito mini torbicu pomenutog dizajnera, za koju je potrebno da izdvojite oko 455 funti.Ceo autfit je upotpunila fedora šeširom koji se savršeno uklapao u bež paletu koju je odabrala za ovu priliku.

Ipak ona u svom „lavovskom“ stilu ne zaobilazi šljokice i nakit, tako je i ovog puta sve ukrasila velikim brojem zlatnih ogrlica i zlatnim mini alkama, koje su dale posebnu notu njenom opuštenom izdanju.

Najveću pažnju je privukao izbor obuće, koji je po mnogo čemu zanimljiv. Pre svega oduševljava činjenica da Džej Lo podržava stav da čizme nisu rezervisane samo za zimske dane, što je odlična inspiracija da naše izvadimo iz ormara i uvrstimo u letnje kombinacije. Sem toga, šljokice nisu out! Uz ovaj sjajni model, i najjednostavniji ili jednobojni autfit izgleda drugačije i zanimljivo.

 

Pored svega toga, Dženifer je pokazala i kako se odlično kombinuju skupi i povoljni komadi, a njene čizme sa šljokicama potpisuje Betsey Johnson i koštaju svega 99 funti.

Iako se Dženifer potrudila da izgleda maksimalno opušteno, to je malo bolje pošlo za rukom njenoj ćerki, Emi. Ona je odabrala crnu majicu sa upečatljivim likom Hanibala, svetle ‘mom’ farmerke i crne patike.

I dok mama voli zlatne detalje i efektne rozikaste Fendi naočare, Ema od aksesoara radije nosi slušalice oko vrata. Iako ne dele isti odnos prema modi, njih dve dele zajedničku i veliku ljubav prema muzici.

Ema je inače odlučila da sebe više ne definiše kao devojčicu, i očekuje da se svako ko govori o njoj služi zamenicama „oni“. Džej Lo je to i uradila kada je na jednom koncertu najavljujući Emu rekla sledeće:

„Poslednji put kada sam ih pitala da nastupaju sa mnom, nisu hteli. I ovo je vrlo posebna prilika. Oni su vrlo zauzeti, uvek bukirani i skupi. Košta me svaki put kada dođu, ali vredi jer su oni moj omiljeni partner za duete“.

Komentari (1)
Loading
zora
12.07.2023 16:28

Ona bi da ostane u dvadesetoj.