Megan Foks nikad provokativnija: Njene fotke su zapalile Instagram, opet dokazala zašto je najzgodnija žena na svetu

Olja Jelić Vesti 20.07.2023 10:40 0

Megan Foks je objavila fotografije koje oduzimaju dah.

Megan Foks

Printscreen/Instagram

Megan Foks ne prestaje da oduševljava pratioce novim fotografijama. Lepa glumica je u par dana izbacila nekolicinu slika od kojih se ne zna koja je zavodljivija od koje, a objave definitivno nisu za one sa slabim srcem.

Najpre je okačila seriju fotografija u minijaturnom kupaćem kostimu. Poslednji u karuselu je video koji jasno pokazuje da ono što je na Instagram objavama nije "plod Fotošopa i filtera" kako su neki pričali, već je samo potvrdilo zašto je Megan jedna od najzgodnijih u Holivudu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

 

Ipak, pored ove zavodljive objave na koju nije imun ostao ni njen verenik Mašin Gan Keli, glumica je otišla korak dalje. 

Usledili su bajkoviti portreti na kojima izgleda poput šumske vile. 

A onda BUM! Kao grom iz vedra neba Megan je objavila skandal-fotke na kojima je u mokroj haljini ispod koje su se oslikavale grudi i bradavice. Mnogi su mišljenja da će ova fotografija biti sklonjena sa Instagrama upravo zbog ocrtanih bradavica, ali čini se da glumica ne mari. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

 

Ako se uzme u obzir da je majka troje dece, gotovo je neverovatno da se njena linija nije promenila ni nakon trudnoća. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

 

 

No, glumica je, kako je nedavno priznala, celog veka patila jer je smatrala da nije dovoljno lepa, te je neretko mrzela svoj odraz u ogledalu. Sa bodi dismorfijom se bori i pokušava da prevaziđe problem, a upravo je taj poremećaj bio razlog što je u jednom trenutku promenila svoje lice intervencijama.

Srećom, čini se da se smirila i okanila plastične hirurgije.

Komentari (0)
Loading