Ovo je majka Bele i Điđi Hadid: Ima 59 godina, slika se u tangama i izgleda kao avion

Jelena Vukelić Vesti 21.07.2023 13:14 0

U svetu manekenstva, pažnju privlače ne samo poznate sestre Bela i Điđi Hadid, već i njihova majka - jedinstvena Jolanda Hadid. Ova bivša manekenka je oduvek bila inspiracija svojim ćerkama, a i sama je ostala u centru pažnje iako nisu samo one u fokusu medijske pažnje.

Bela i Điđi Hadid

Shutterstock

Nedavno, Jolanda je objavila fotografiju koja je izazvala pravu buru reakcija. Na toj fotografiji, skoro gola, nosi samo sako. Ovakvim hrabrim potezom pokazuje da godine nisu prepreka za izražavanje sopstvene senzualnosti i samopouzdanja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YOLANDA (@yolanda.hadid)

 

Jolanda van den Herik, kako joj je devojačko prezime, rođena je 1964. godine u malom farmerskom gradu u Holandiji. Ova nekadašnja supermodelka i televizijska ličnost proslavila je svoj 59. rođendan, ali njen izgled i dalje ostavlja sve bez daha. Mnogi se pitaju kako joj uspeva da izgleda daleko mlađe i da zrači toliko energije.

Njeni obožavaoci je nazivaju "najzgodnijom bakom u Holivudu", a zaista je teško odrediti njeno pravo godište jer Jolanda izgleda besprekorno i puna je samopouzdanja koje pleni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YOLANDA (@yolanda.hadid)

 

Dok njene ćerke, Bela i Điđi, često privlače pažnju zbog kontroverzi i skandala, Jolanda ostaje dokaz da godine mogu biti samo broj kada je reč o lepoti i šarmu. Njeno samopouzdanje i hrabrost u izražavanju svoje senzualnosti sigurno su inspiracija mnogima, kako u modnom svetu, tako i van njega.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YOLANDA (@yolanda.hadid)

 

 

Podsetimo, njena ćerka Điđi Hadid je uhapšena zbog posedovanja marihuane dok je bila na odmoru na Kajmanskim ostrvima ranije ovog meseca, navodi se u novom izveštaju. 28-godišnji supermodel i prijatelj privedeni su nakon što su carinski službenici navodno pronašli "gandžu i pribor koji se koristi za konzumiranje marihuane" u njihovom prtljagu 10. jula, izvestila je lokalna kuća Caiman Marl Road.

Komentari (0)
Loading