Ana ostavila mnoge bez komentara svojim stajlingom: Cvetna haljina je idealna, ali šta je sa obućom?

Marina Đurđević Vesti 30.07.2023 13:10 1

Ana Ivanović uvek ima idealnu letnju inspiraciju, ali čak i ona ponese neki komad koji je modno riskantan i ne dopada se svima

Ana Ivanović

Printscreen/Instagram

Ana Ivanović uvek ima idealnu letnju inspiraciju, ali čak i ona ponese neki komad koji je modno riskantan i ne dopada se svima.

Bivša teniserka i mama trojice dečaka Ana Ivanović često na Instagramu predstavlja pravu modnu inspiraciju za žene svih godina i stilova oblačenja.

Kod Ane je to ponekad čista elegancija, a češće urban i ležeran stil, protkan poslovnim kombinacijama koje bismo lako mogli da iskopiramo na svoj način. Nekada ponese i kombinacije koje su vrlo riskantne, ali ona uspe da od svake izvuče ono najbolje!

 

Ovog puta pokazala je kako nosi jedan od svojih omiljenihcvetnih dezena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Ovaj dezen je Ani, kako je sama priznala, omiljen ove sezone, a ona definitivno nije jedina, već ga obožavaju mnoge žene od stila, od kraljice Leticije do Sandre Bulok i Kejt Midlton.

Njena izabrana haljina za sunčan letnji dan pravi je izbor za vrućine i zbog materijala i zbog kroja. U pitanju je haljina na bretele, kojom u moru boja dominira ciklama, uz bogate floralne motive i motive ptica

Razigrana haljina ima efekne detalje u vidu dugmića u predelu dekoltea, a figuri daje oblik peščanog sata i ističe struk, dok je midi-dužina, malo ispod kolena, idealna za svako doba dana.

Lepa Srpkinja je uz ovakav kolorit kombinovala pletenu torbicu u neutralnoj krem boji, a uz to je birala sunčane naočare s bež okvirom. Ipak, što se tiče obuće, ona već nije po svačijem ukusu.

Ana je birala tzv. ružne papuče, koje su svoj ne tako pohvalni naziv dobile, u suštini, zbog toga što su veoma udobne, ali estetski nisu lepe po mišljenju mnogih ljudi. Naravno, to ne znači da su zaista i svima ružne, ali uprkos ovom nezavidnom nazivu, žene i trendseterke širom sveta ih obožavaju.

 

Na Instagramu su joj zamerilil da je obuća "preteška" za ovakav stajling.

ana ivanovic

Printscreen/Instagram

 

 

U svakom slučaju, verujemo da je ova obuća Ani izuzetno udobna!

Komentari (1)
Loading
frgth
30.07.2023 17:22

udala se za nemca pa pocela i takvu obucu da nosi