Bolesni glumac ponovo snima: Zahvaljujući ovom čoveku Brus Vilis se vraća u Holivud

Marina Đurđević Vesti 01.08.2023 12:05 0

Podsetimo, pre nekoliko meseci otkriveno je da Brus Vilis pati od afazije, međutim, malo nakon toga ispostavilo se da glumac ima i frontotemporalnu demenciju

Brus Vilis

Profimedia

Iako se nedavno oglasila bivša devojka Brusa Vilisa koja je potvrdila za medije da je stanje glumca sve gore, te da se čula sa njegovom suprugom koja nije imala dobre prognoze, sada su usledile sjajne vesti koje su obradovale njegove mnogobrojne fanove.

Brus Vilis vraća se u Holivud, a sve zahvaljujući Kventinu Tarantinu koji je potvrdio da će se akcioni heroj pojaviti opet na velikom platnu. On trenutno priprema sve za početak snimanja novog filma po imenu "Filmski kritičar", a u ovom ostvarenju Brus će imati manju ulogu.

On još nije komunicirao sa porodicom Vilis i rekao da je će, ukoliko oni misle da Brus nije dovoljno dobro da snimi nekoliko scena, poštovati njihovu odluku.

Međutim, ako dođe do toga, Tarantino je rekao da i dalje ne odustaje od pojavljivanja slavnog glumca u projektu. Samo će se u tom slučaju u novi film ubaciti ubaciti snimak Vilisa iz jednog od njegovih starih filmova.

Podsetimo, pre nekoliko meseci otkriveno je da Brus Vilis pati od afazije, međutim, malo nakon toga ispostavilo se da glumac ima i frontotemporalnu demenciju.

Njegovo stanje pogoršavalo se vremenom, a kako su pričale njegove ćerke, pa i sama supruga Ema, on je na momente "onaj stari", da bi se već u sledećem ponašao poput deteta, ili bio potpuno izgubljen.

 

Komentari (0)
Loading