Obično je viđamo u crnom, ali sad je napravila izuzetak: Svetliji šik stajling Anđeline Džoli koji je pokupio sve simpatije

Olja Jelić Vesti 02.08.2023 17:06 0

Slavna glumica je gošla Rima ovih dana, a koliko stanovnici ovog grada uživaju u pogledu na Anđelinu Džoli pokazuju njene paparaco fotografije

Anđelina

Shutterstock

Proslavljena glumica Anđelina Džoli ovih dana boravi u Evropi, a paparaci su više puta fotografisali kako napušta hotel u društvu dece.

Budući da je uspela da pobegne od stila po kom je bila poznata godinama i u poslednje vreme važi za jednu od najbolje odevenih slavnih dama, Anđelina je ponovo preplavila modne portale posle samo nekoliko šetnji glavnim gradom Italije.

Najviše se, međutim, priča o jednom autfitu – tako jednostavnom, a tako upečatljivom.

Anđelina Džoli mahom nosi crne odevne kombinacije i odeću braon i neutralnih tonova, a sada je napravila izuzetak i za jedan izlazak sa ćerkom Zaharom odabrala svetliji stajling.

Njen izbor je lagani letnji sako s dvorednim kopčanjem, strukirani model s podvrnutim rukavima i reverima s blagim odsjajem, a kombinovala ga je s jednostavnom belom maksi-suknjom.

U pitanju je vrlo šik izdanje, koje je Anđelina upotpunila otmenom punđom i naočarima za sunce većih stakala, a u ruci je držala malu pismo-tašnu crne boje.

Podsetimo, Anđelina Džoli nedavno se našla u centru pažnje svetskih medija jer su njen bivši suprug Bred Pit i ona konačno postigli dogovor o vinogradu Miraval, koji su zajedno kupili dok su još bili u braku. Nakon što je glumac optužio bivšu ženu da je ponudila jednom ruskom bogatašu da mu proda svoj deo imanja, oni su ušli još žešći spor, ali su se sada dogovorili da sve reše van suda.

Komentari (0)
Loading