Kamel rolka koja će stajati svakoj ženi: Megan Markl već sad diktira trendove za jesen

Marina Đurđević Vesti 03.08.2023 09:23 0

Mnogi pričaju da u njihovom braku ne cvetaju ruže, a neki čak spominju i razvod

megan

Shutterstock

Mnogi pričaju da u njihovom braku ne cvetaju ruže, a neki čak spominju i razvod.

Za to vreme, Megan Markl i princ Hari su se pojavili zajedno veoma važnim povodom.

Telefonskim putem su se uključili i pozdravili mlade iz udruženja "Responsible Technology Youth Power" koje se zalaže za bolji digitalni svet.

" Hvala vam što radite ovo, naročito su vam zahvalna naša deca Lilibet i Arči "poručio je princ Hari, na šta se Megan nadovezala kroz osmeh: "Oni još ne znaju za ovo, ali znaće".

Njih dvoje su za ovu priliku uklopili modne stajlinge.

 

 

 

Princ Hari je imao klasičnu belu košulju sa podvrnutim rukavima i kamel pantalon koje su se savršeno uklopile uz njegov ten.

Dok je Megan Markl  kao i uvek pokazala besprekoran osećaj za modu. Ona je za ovu priliku obukla kamel rolku bez rukava.

Ovaj kroj laska svim tipovima građe, naglašavajući ramena i izdužujući vrat. Donji deo kombinacije činila je pantalone ravnih nogavima u istoj boji. Kako bi svom izgledu dala dašak glamura, ponela je predivne zlatne minđuše.Vojvotkinja od Kembridža je kosu stilizovala u blage talase i pokupila je sa jedne strane.Ovo izdanje Megan Markl je odlično za prelazno vreme, kada nije ni prevruće, ni prehladno.

A ono što ga čini podjednako zahvalnim jeste i moć da se lako transformiše iz dnevnog u noćno izdanje.

Za dnevni stajling, rolku možete da iskombinujete uz pantalone ili suknju kao Megan, a za noćni izlazak ili piće sa prijateljima, dodavanjem nakita ili blejzera, možete da podignete ceo izgled na viši nivo.

Komentari (0)
Loading