Ona je njega prva "pojurila": Muž Margo Robi je njen Ken u pravom životu i odličan je frajer

Olja Jelić Vesti 11.08.2023 11:22 0

Za zgodnog Toma Akerlija kažu da je najsrećniji muškarac na svetu, jer je osvojio lepu Barbi - Margo Robi.

Margo Robi

Shutterstock

Margo Robi je i pre filma "Barbi" imala vojsku obožavalaca, ali sada je njena slava postala planetarna.

 

 

Međutum, muškarci mogu da je vole samo na filmskom platnu budući da je njeno srce već - zauzeto!

Zgodna plavuša je udata od 2014. godine, a srećni muškarac je Tom Akerli. Njih dvoje su se sreli godinu dana ranije, na snimanju njenog filma "Francuska svita". Venčanje je bilo skriveno od medija, a i danas se Tom drži u pozadini, mada prati svoju slavnu suprugu na turneji.

Par živi u Los Anđelesu, gde vode produkcijsku kuću. Njih dvoje su vršnjaci, a Tom radi kao asistent reditelja i producent. Njihova ljubav je planula pre nego što je počeo meteorski uspon mlade glumice. Da stvar bude još neobičnija, ona je bila ta koja je "pojurila" njega.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Ackerley (@alpha_meows)

 

"Do tada sam bila poznata kao singl devojka", ispričala je Margo za "Vog". "Od same ideje da budem s nekim u vezi mi se povraćalo. A onda sam shvatila da već neko vreme gajim emocije prema Tomu. Uvek sam ga volela. Sledeća misao mi je bila - `neće mi uzvratiti`. Nisam želela da sve pokvarim. Da budem toliko glupa da mu kažem da mi se sviđa.

I kad se najzad to dogodilo, pomislila sam kako je jedino prirodno da budem s njim, ništa pre njega nije imalo nikakvog smisla."

Komentari (0)
Loading