Autfit za čistu desetku: Leticija šokirala Španiju stajlingom za veče sa svekrvom

Maina Đurđević Vesti 12.08.2023 12:07 0

Leticija od Španije ponela je iznenađujuću modnu kombinaciju na projekciju filma Barbi sa svojom porodicom

leticija

Profimedia

Kralj Felipe i kraljica Leticija odlučili su da, za promenu, odmore od kraljevskih zvaničnih obaveza i javnih pojavljivanja, pa su sa ćerkama, princezom Leonor i infantom Sofijom, kao i kraljicom Sofijom, Felipeovom majkom, otišli u bioskop.

Stanovnici Palma de Majorke verovatno su bili iznenađeni da u bioskopu sretnu kraljevsku porodicu, a oni su s osmehom uživali čekajući da projekcija počne, mada su, jasno, bili zaštićeni obezbeđenjem.

 

Mada nezvaničan dres kod za film "Barbi" uključuje roze boju, Leticija od Španije je to prekršila, a uz to prekršila i zvanični dreskod za javne izlaske sa svekrvom.

Ona i inače pozajmljuje svekrvinu staru garderobu, a kad god je s njom u javnosti, nosi elegantne suknje ili haljine. Ovog puta se odrekla svih modnih zakona koji nalažu strogoću i obukla ultraefektan ležeran stajling.

Leticija je ponela oversized belu košulju, koju je ležerno upasala u pantalone, kao i omiljenu ravnu obuću; obično to budu espadrile, ali ovog puta su to sandale u nude nijansi.

Svekrvi Sofiji verovatno nije smetao Leticijin opušteni stil u javnosti, pa se sve vreme osmehivala, a princeza Leonor i infanta Sofija blistale su u mladalačkim haljinama koje su se bojom ipak uklopile u Barbi okruženje.

Komentari (0)
Loading