Zablistala u provokativnom izdanju: Glumica Sidni Svini u kožnoj, crnoj haljini zapalila crveni tepih

Olja Jelić Vesti 13.08.2023 09:54 0

Mlada glumica u usponu oduševila fanove u crnoj haljini

Sidni Svini

Shutterstock

Sidni Svini u crnoj haljini je oduševila fanove na Variey’s Young Hollywood Event i to sa razlogom.

Sidni je jedna od naslovnih zvezda Variety’s Power of Young Hollywood i tu čast je proslavila na događaju u četvrtak uveče u Los Anđelesu. Sydney je na crveni tepih povela i svog rođaka kojeg je vodila i na koncert Tajlor Svift. Međutim, ova dama je zaista ostavila bez daha sve prisutne svojim stajlingom. Crna kožna haljina joj je stajala kao salivena. Korset sa blagim peplumom pri dnu i prorez do kolena od koga dalje ide rajsferšlus su zaista glumici dali seksi izgled, ali i eleganciju. Njena plava kosa je potom savršeno došla do izražaja, kao i nežni makeup koji je odabrala.

Ona se u poslednjih nekoliko pojavljivanja na crvenom tepihu pojavila u crnim izdanjima. Naime, glumica se nedavno pojavila u crnoj uskoj haljini uz telo koja se presijavala i u ovoj kombinaciji je glavni akcenat bio na usnama i crvenom ružu.

 

 

Međutim, podsetimo se i providne haljine od tila sa crnim volanima koju je glumica nosila na premijeri filma „Reality“. Ono što je fantastično jeste što sve ove haljine i kombinacije glumici stoje savršeno, a sa tim retko ko bi mogao da se pohvali.

 

 


Sydney je svakako glumica koja je sve popularnija, a od nedavno kruže glasine o njenoj navodnoj romantičnoj vezi sa kolegom Glenom Pavelom. Ipak, glumica ovakve vesti nije potvrdila.

 

 

Komentari (0)
Loading