Potresni detalji o stanju slavnog glumca: Ćerka otkrila kako Brus Vilis provodi dan nakon dijagnoze

Slobodanka Ćorić Vesti 21.08.2023 12:40 1

Obaveštavajući fanove o Vilisovom stanju, njegova ćerka je objasnila da je još uvek mogao da je prepozna kada je bila u poseti

brus vilis

Printscreen/Instagram

Ćerka Brusa Vilisa Talula otvorila je privatni život filmske zvezde nakon njegove dijagnoze demencije i otkrila kako on provodi dane kod kuće. Brus Vilis (68) bori se sa frontotemporalnom demencijom, a njegova porodica je najavila da će se "povući" iz dugogodišnje karijere.

Obaveštavajući fanove o Vilisovom stanju, njegova ćerka je objasnila da je još uvek mogao da je prepozna kada je bila u poseti. Glumica je razgovarala za magazin Vogue i podelila detalje o svom tati i njegovom stanju.

"Ovih dana možete pouzdano pronaći mog tatu na prvom spratu kuće, negde u velikoj otvorenoj kuhinji, trpezariji i dnevnoj sobi ili u njegovoj kancelariji. Srećom, demencija nije uticala na njegovu pokretljivost. Ta kancelarija je oduvek bio neka vrsta prozora u ono što ga je najviše zanimalo u svakom trenutku“, rekla je Talulah.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tallulah (@buuski)

Zatim je dodala: „Nedavno sam tamo pronašla komad papira na kojem je on napisao, jednostavno, 'Majkl Džordan'. Volela bih da znam šta on misli.

Takođe je rekla da je uvek puštao muziku i da je prostorija bila ispunjena stvarima koje je sakupljao godinama.

U vreme kada mu je dijagnostikovana demencija, Brusova najstarija ćerka Rumer (35) objavila je na Instagramu ažuriranje o zdravlju svog oca, potvrđujući da njegovo stanje "napreduje".

Rumer je napisala: „Naša porodica je želela da počne sa izražavanjem naše najdublje zahvalnosti za neverovatan izliv ljubavi, podrške i divnih priča koje smo svi primili otkako smo podelili Brusovu originalnu dijagnozu".

Od tada o glumcu brine njegova porodica, koja redovno obaveštava javnost o njegovom zdravstvenom stanju.

Komentari (1)
Loading
NYC 10019
04.09.2023 17:27

Svaka žena koja se uda za čoveka 20,30 g. starijeg ima velike šanse da ovo doživi. Njujork je pun mladih žena koje guraju u kolicima svoje matore muževe. Nedavno sam srela jednu prelepu Srpkinju koja je isto gurala u kolicima svog starog muža. Ah pare, pare.. Užas.