Hale Beri se razvela posle osam godina: Supružnici nisu mogli da se dogovore oko jedne stvari, a ovako se sve završilo

Olja Jelić Vesti 24.08.2023 13:13 0

Glumica Hale Beri zvanično se razvela od supruga Olivijera Martineza, nakon što su se poslednjih osam godina borili na sudu.

Hale Beri

Shutterstock

Glumica Hale Beri zvanično se razvela od supruga Olivijera Martineza, nakon što su se poslednjih osam godina borili na sudu.

Bivši supružnici odlučili su da se rastanu 2015. godine, ali je razvod trajao godinama jer nisu mogli da se dogovore oko starateljstva. Kako prenosi Page Six, prema njihovoj nagodbi, Hale mora da plaća veliki iznos novca za alimentaciju. Mesečno će morati da daje osam hiljada dolara kako bi izdržavala sina Mejsija.

 

 

Takođe, slavna glumica mora svom bivšem suprugu da daje 4,3 odsto zarade, u slučaju da dobije više od 2 miliona dolara, što će se smatrati dodatnim troškovima za izdržavanje njihovog sina. Beri će svom sinu plaćati i privatno školovanje, školsku uniformu i školske potrepštine. Dogovorili su se i da će plaćati troškove svih Mejsijevih vannastavnih aktivnosti, te da će mu platiti zdravstveno osiguranje, kao i sve medicinske troškove koji nisu uključeni u osiguranje.

Uz troškove za njihovog sina, glumica će platiti i troškove advokata svom bivšem. Ipak, o sinu će se brinuti jednako, a oboje mogu da ga viđaju pola sedmice, ili od ponedeljka do srede ili od srede do petka. Za vikende će se izmenjivati.

Hale i Olivijer vest o razvodu podelili su putem zvaničnog saopštenja, samo dve godine nakon venčanja u julu 2013. godine.

- Teška srca smo odlučili da se razvedemo. Nastavljamo dalje puni ljubavi i poštovanja jedno prema drugom i fokusiramo se na ono što je najbolje za našeg sina. Želimo samo sreću u životu - napisali su tada.

Pre Olivijera je Hale bila venčana dva puta. Prvi brak bio joj je s Dejvidom Džastisom od 1993. do 1997. godine, a drugi s pevačem Erikom Benetom, od 2001. do 2005. godine. Glumica ima i dete s bivšim dečkom Gabrijelom Aubryjem.

Suzy VA
Komentari (0)
Loading