"Izbacite je iz serije!": Uskoro stiže treća seozona "I tek tako", a mreže već gore od ovog komentara, da li se slažete s fanovima?

Jelena Vukelić Vesti 24.08.2023 17:51 0

Iako je serija primila više kritika nego pohvala, HBO Max je potvrdio da će se snimati i treća sezona serije "I tek tako...".

Seks i grad

Profimedia

I naranvo, čim je stigla najava, društvene mreže su se usijale od komentara. Postoje gledaoci koji se raduju novim epizodama, ali takođe ima i onih koji daju savete piscima kako da poboljšaju seriju.

Međutim, gotovo svi se slažu u jednom - žele više Samante, a manje Če.

 "Možete li se rešiti Če?", "Nadam se da će se Samanta potpuno vratiti", "Molim vas, bez Če", "Če uništava seriju", "Više Lise, manje Če", "Neka u trećoj sezoni Ejdan i Keri budu zajedno", pišu gledaoci u komentarima.

Če uloga

Printscreen/Youtube

 

 

HBO Max je potvrdio novu sezonu serije, a producent Michael Patric King je izjavio: "Oduševljeni smo što provodimo vreme u svetu Seks i grada i pričamo nove priče o životima srodnih i ambicioznih likova koje tumače neverovatni glumci. I tek tako... dolazi treća sezona."

Da podsetimo, serija prati Keri, Šarolot i Mirandu  koje žive u Njujorku i predstavlja nastavak originalne serije "Seks i grad". Mnogo toga se promenilo u odnosu na originalnu seriju, a vest o trećoj sezoni stiže pred finalnu epizodu druge sezone, koja će biti emitovana 24. avgusta, a u njoj će se pojaviti lik Samante Džons.

Komentari (0)
Loading