"Slatka" osveta bivšeg muža: Ostavila ga je zbog Harija i potpuno ga slomila, on danas zarađuje više od nje, a nova žena mu je milionerka

Jelena Vukelić Vesti 17.11.2023 09:07 0

Bivši muž Megan Markl oženio je Trejsi Kurland koja je od oca nasledila 250 miliona dolara, a međuvremenu postao je i autor hit serija

Trevor Engelson

Porfimedia

Megan Markle, nastavila je sa svojim životom nakon razvoda, a isto je učinio i njen bivši suprug Trevor Engelson. Prema rečima njegovog prijatelja, njegova karijera i porodični život procvetali su, prenosi Daily Mail.

Trevoru je neko vreme bilo veoma teško. On je dobar momak, ali Megan ga je slomila kada je tražila razvod. Kada je počela da razgovara sa princem Harijem, to ga je ponovo uzdrmalo zbog medijske pažnje oko njihovog braka, a zatim i intervjua sa Oprom - rekao je Engelsonov prijatelj.

Ipak, kada ga je nedavno sreo, situacija je bila potpuno drugačija. Trevor je neprestano pričao o tome koliko je sada najsrećniji, koliko voli da bude otac i da se nikada nije osećao ispunjenijim.

Trevor Engelson

Porfimedia

 

 

Svi u Trevorovom životu znaju da ne treba pominjati reč "M". Nastavio je dalje i na neki način, moglo bi se reći da ima bolji život od Megan. Verovatno sada ima više novca od nje, radi ono što voli i nije u centru pažnje. To je vrhunska osveta, dodao je njegov prijatelj.

Trevor je u srećnom braku sa naslednicom Trejsi Kurland, čiji je pokojni otac stvorio bogatstvo od 500 miliona dolara.  Venčali su se 2019. godine i žive na prostranom imanju u Los Anđelesu sa svoje dve devojčice.

Što se tiče karijere, Trevoru je takođe krenulo dobro. Njegova menadžerska i produkcijska kompanija Underground sa sedištem u Beverli Hilsu stvorila je hit TV kriminalističku dramu "Snowfall", koja je emitovana tokom šest sezona, a u pripremi je i nastavak serije.

Nasuprot mnogim drugima u Holivudu, Trevor je podržavao štrajk glumaca i pisaca koji i dalje traje. Tokom štrajka, Engelson se pridružio protestima i delio je kafu i krofne ljudima.

 

Komentari (0)
Loading