Ona je osvojila srce najpoželjnijeg dase na svetu: Evo ko je Alba Baptista sa kojom se oženio Kris Evans

Olja Jelić Vesti 13.09.2023 18:14 0

Kris Evans i glumica Alba Baptista venčali su se prošlog vikenda, objavio je Page Six

Kris Evans i Alba Baptista

Printscreen/Instagram

Kris Evans i glumica Alba Baptista venčali su se prošlog vikenda, objavio je Page Six. Par je organizovao malu i intimnu ceremoniju u zajedničkoj kući u blizini Bostona. Svi gosti su pre ceremonije su potpisali ugovor kojim su se obavezali da neće iznositi detalje svadbe u javnost. Osim toga, na ceremoniji su bili zabranjeni telefoni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Evans (@teamcevans)

 

Lepa 26-godišnja glumica osvojila je srce glumca kojeg je magazin People prošle godine proglasio najseksi muškarcem sveta, što je rastužilo mnoge jer je Evans godinama slovio za najpoželjnijeg neženju.

Alba je rođena u Lisabonu kao ćerka inženjera iz Brazila i portugalske prevoditeljke koja tečno govori čak pet jezika. Karijeru je započela serijom Jardins Proibidos, a zatim je glumila u više portugalskih serija i filmova kao što su A Impostora, Filha da Lei, A Criação i Jogo Duplo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🪐 (@alba.baptista)

 

Najpoznatija je po ulozi u filmu Gospođa Haris ide u Pariz iz 2022. godine u kojem je imala glavnu ulogu Nataše. Debi na engleskom tržištu imala je ulogom u Netflixovoj seriji Warrior Nun. 

Pre dve godine u intervjuu za Fade to Her raspričala se o svom snu da postane glumica i otkrila da je regrutovao agent za talente kada je bila tinejdžerka.

"Sve se dogodilo slučajno kada sam imala 15 godina. Pozvana sam na audiciju za glavnu ulogu u filmu te mi je reditelj postavljao egzistencijalna pitanja. Hteo je da shvati radi moj um i kako obrađuje filozofske informacije. Upravo zbog tog njegovog pristupa zaljubila sam se u glumu", rekla je tada.

Popularnost joj je naglo porasla nakon što se saznalo za njenu vezu s Krisom Evansom. "Zaljubljeni su, a Chris nikada nije bio sretniji... njegova obitelj i prijatelji je obožavaju", rekao je tada izvor. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Evans (@teamcevans)

 

Evans je prošle godine, kada ga je magazin People proglasio najseksi muškarcem, rekao da želi da se skrasi.

"To je nešto što zaista želim: supruga, deca, porodica. Kada čitate o većini najboljih umetnika, bilo da se radi o glumcima, slikarima, piscima, većina njih priznaje da nije rad koji su napravili ono na što su najponosniji, već odnosi, porodica koju su stvorili, ljubav koju su pronašli, ljubav koju su delili", rekao je.

Komentari (0)
Loading