Za sve je zaslužna hladna voda: Trik Sindi Kraford za sprečavanje pojave bora i uvek blistav ten

Olja Jelić Vesti 24.09.2023 09:25 0

Sindi Kraford ima besprekornu kožu lica u 57. godini

Sindi Kraford

EPA

Supermodel i glumica Sindi Kraford ima 57 godina, a dame širom sveta inspirisane su njenim izgledom, figurom i negovanom kožom. Koja je tajna njenog mladalačkogizgleda u srednjim godinama? Glumica koristi jedan trik kada nanosi kozmetiku. Sindi pre nanošenja kozmetike koristi krem-serum u zlatnim kapsulama. Ali cela tajna održavanja njene kože mladalačkom i elastičnom je u stavljanju kapsula u ledenu vodu pre otvaranja. Prema Sindi, ovo hlađenje seruma pomaže ne samo da povrati hidrolipidnu ravnotežu kože, već i da smanji nadutosti za nekoliko minuta.

 

 

Svakog jutra glumica masirajućim pokretima raspoređuje hladni serum po celom licu, obraćajući posebnu pažnju na problematična mesta - i njena koža momentalno prestaje da izgleda suvo, a površinski nabori ispod očiju i u uglovima usana se izglađuju.

Međutim, eksperimente sa rashladnim proizvodima za negu kože treba sprovoditi uz pažljivo praćenje promena u stanju vaše kože. Naravno, led pomaže u poboljšanju cirkulacije krvi, vraća koži mekoću i sužava pore, ali kao rezultat prekomerne upotrebe ove metode, možete nesvesno da izazovete pojavu rozacee.

 

 

Kuperoza se oseća u vidu povećane suvoće lica, neprirodnog rumenila i osećaja stalne vrućine. Da biste izbegli rizik od pucanja kapilara, isprobajte tretman protiv starenja Sindi Kraford nedelju dana. Ako se primećuje pozitivna dinamika i svi navedeni znaci rozacee su odsutni, najverovatnije je ova metoda zaista pogodna za vas. Ukoliko imate osetljivu kožu neophodno je da se konsultujete sa dermatologom.

Sindi je takođe izrazila svoju posebnu ljubav prema kremama za sunčanje kao još jednom načinu da koža koja starenje ostane mlada. Pošto je dugo koristila visokokvalitetne SPF kreme, primetila je da UV zračenje nije ostavilo neprijatne tragove na njenoj koži.

 

 

 

Podsećanja radi, ako ne uključite kremu za sunčanje u svoju rutinu nege kože, rizikujete da rano razvijete fine linije i bore na licu. SPF nanesen na vaše lice će apsorbovati neke od ultraljubičastih zraka tako da je izloženost Suncu na vašoj koži minimalna.

Komentari (0)
Loading