Evo zašto Džej Lo odlično izgleda sa 50 godina: Njen kuvar je otkrio šta jede, šta nikad ne stavlja u usta, a obožava povrće koje većina nas izbegava!

Vesti 02.10.2023 11:27 0

Kuvar Kelvin Fernandez je dugo radio kod Džej Lo i spremao obroke za njenu porodicu. Jednom prilikom je ispričao šta se uvek nalazi u njenom frižideru, koje voće i povrće jede, šta pije, a čega se odriče.

dženifer lopez

Shutterstock

Fernandez je istakao da Dženifer uvek pije mineralnu vodu. To je jedan od ključnih elemenata njenog dnevnog režima hidratacije. Insistira da u frižideru bude obilje svežeg voća i povrća. Čini se da je voće posebno popularno u njihovoj porodici, iako ona nije ljubitelj jagoda. Međutim, njena deca obožavaju sveže bobičasto voće, pa su jagode obavezne.

Kada je reč o povrću, Dženifer i njena deca vole zeleno povrće. Spanać, krastavci i celer često su u njenom frižideru. Pravio joj je zeleni sok od ovih sastojaka koji ona popije ujutru. Zeleni sokovi su poznati po svom zdravstvenom benefitu, tako da nije iznenađujuće što su deo njenog režima ishrane, ispričao je lični kuvar poznate pevačice za časopis „Us Weekly“.

Dženifer Lopez

Profimedia

 

Doručak je jedan od najvažnijih obroka u njenoj porodici, a na stolu uvek moraju da budu ćureća šunka, jaja i piletina, jer to ona i deca najviše vole. Ovo je zdrav i hranljiv obrok za početak dana koji daje energiju za aktivnosti koje ih očekuju.

Iapk, iako se trude da se hrane zdravo, u kuhinji često imaju i nezdrave grickalice. Fernandez je istakao da njena deca vole i brzu hranu, ali da Dženifer to ne jede.

Za večeru uglavnom jedu takose, jer meksičku kuhinju obožavaju. Večera s meksičkim jelima ima raznovrsne ukuse, pa je to omiljeni obrok za porodicu Džej Lo.

Komentari (0)
Loading