Džej Lo obožava trend "tihog luksuza": Bež odevnu kombinaciju začinila je najskupljom torbom na svetu

Olja Jelić Vesti 04.10.2023 17:05 2

I jedna od najvećih ljubiteljki modnog maksimalizma u svetu slavnih nije imuna na sveprisutnu estetiku "tihog luksuza", što je ove nedelje potvrdila na ulicama Los Anđelesa

Dženifer Lopez

Profimedia

I jedna od najvećih ljubiteljki modnog maksimalizma u svetu slavnih Džej Lo nije imuna na sveprisutnu estetiku "tihog luksuza", što je ove nedelje potvrdila na ulicama Los Anđelesa.

Na pozornici i glamuroznim događanjima Dženifer Lopez redovno se može ugledati u izdanjima koja najbolje opisuje izreka "više je više, a manje je dosadno". 

Ipak, 52-godišnja latino diva u svoje slobodno vreme najradije bira klasične komade minimalističkog dizajna, u neutralnoj paleti boja i duhu sveprisutne estetike "tihog luksuza".

Potvrdila je to i ove nedelje na ulicama Los Anđelesa stajlingom kojim su dominirale pantalone bež boje visokog struka - po uzoru na cargo modele s velikim džepovima, koje su poslednjih sezona ultra popularne.

Njihov široki kroj zahtevao je uži gornji deo koji je latino diva pronašla u rolci svetlosmeđe boje, a neutralne tonove u stajlingu istaknula je i sivom verzijom skupocene torbe Birkin.

Duge nogavice pantaona pri pokretu su otkrile visoke cipele s rebrastim potpeticom, kojim je Džej Lo zaokružila stajling u maniru danas najpopularnije estetike na modnoj sceni.

 

@najzena.rs Pitali smo vas gde se oblačite, a ovo su odgovori koje smo dobili 🤩 #najzena #autfit #fypシ #moda ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (2)
Loading
Vesna
04.10.2023 17:10

Lepa zena , a pantalone uzas..

zora
05.10.2023 06:29

Sve sto primecujem na njoj su uzasne pantalone. Tasna se nevidi. Stvarno ruzno stoje.