"Te noći sam plakala pod tušem": Mega poznata zvezda rijalitija sada i zvanično promenila ime sina, prisetila se velike greške, poremetili je hormoni

Vesti 11.10.2023 22:00 0

Usvojen zahtev za promenu imena...

Kajli Džener

WALTER / Bestimage / Profimedia

Sin Kajli Džener se zvanično legalno zove Er Vebster. Prema sudskim dokumentima do kojih je došao Pop Sugar, majka dvoje dece je 22. juna podnela zahtev za zakonsku promenu imena iz Vulf Žak (ime koje je prvobitno objavila 2022.), a sudija je odobrio promenu tri meseca kasnije, 29. septembra. Zvanična promena objavljena je 19 meseci nakon 2. februara 2022., kada je Er rođen.

„Sud nalazi da je drugi roditelj blagovremeno obavešten i da nije uložio prigovor“, piše u dokumentima, koji se odnose na Erovog oca, Trevisa Skota. „Nema prigovora, usvaja se zahtev za promenu imena.

Prema Džener, ime Vulf nikada nije odgovaralo njenom drugom detetu, a u tizeru za finale treće sezone „Kardašijanovih“ je otkrila da ga „nikada“ tako nije zvala. Kada je epizoda emitovana 27. jula, Džener je rekla da je skoro odmah požalila što je podelila nadimak Vulf sa svetom nakon porođaja. "Te noći, sam plakala pod tušem i razmišljala: 'To nije njegovo ime. Šta sam upravo uradila? Vulf?'", priseća se ona. „Neko mi je to rekao pre 24 sata i ja sam svom sinu dala ime Vulf.  Nije bilo, nije ni bilo na listi!“

 

U ispovedaonici, Dženerova je podelila savet o tome kako da izaberete ime svom detetu. „Smislite ime pre nego što vaši hormoni počnu da besne i pre nego što dobijete dete“, rekla je ona, dodajući o svojoj odluci: „Hormoni su me poremetili. Bila sam previše emotivna. On mi je tako poseban. Ne postoji dovoljno dobro ime za njega."

Dženerova je u finalu je takođe otkrila  posebno hebrejsko značenje iza Erovog imena. „Uvek sam želela da njegovo ime ima značenje“, rekla je prijateljici Anastasiji Karanikolau. Ona je podelila da ime njenog sina znači "Božji lav".

Kajli Džener

Printscreen/Instagram/kyliejenner

 

 

21. januara, nekoliko dana pre Erovog prvog rođendana, Džener je podelila prve fotografije svog divnog sina na Instagramu uz natpis „AIRE 🤍“, potvrđujući njegovo ime. Nejasno je tačno kada su se ona i bivši dečko Skot odlučili za novo ime.

Zašto su Kajli Džener i Trevis Skot promenili ime svog sina?

Tokom Dženerinog gostovanja u "The Late Late Show-u", Korden je pitao zvezdu rijalitija gde se nalazi u procesu promene imena svog sina. Ona je odgovorila: "Nismo zvanično pravno promenili ime." Voditelj je tada pitao kako ona zove sina. Stidljivo je rekla: „Jednostavno još nismo spremni da podelimo. Nećemo to zvanično promeniti dok možda...“, a onda je skrenula na drugu temu. Međutim, Džener je potvrdila da su se ona i Skot (uglavnom) u to vreme složili povodom imena.

 

 

Nadovezujući se na njenu izjavu iz 29. septembra 2022., u epizodi „Kardašijanovih“, Džener je priznala: „Stvarno nismo imali ime kada se rodio. Mislila da će nam sinuti kada ga budemo videli. Ali nije." Kada je došlo vreme za potpisivanje njegovog izvoda iz matične knjige rođenih, Džener i Skot su bili primorani da donesu hitnu odluku. „Morali smo da potpišemo izvod iz matične knjige rođenih, ili bi ga u suprotnom registrovati bez imena ili broja socijalnog osiguranja - pa sam bila pod pritiskom da izaberem ime."

Nakon što je Kloi predložila ime Vulf, Džener je odlučila da ga prihvati, ali je odmah zažalila zbog svoje odluke. „Stavili smo ime Vulfa Vebstera u tom trenutku, i odmah nakon što sam potpisala izvod iz matične knjige rođenih, pomislila sam: 'Šta sam upravo uradila?', rekla je ona. „Trevis zapravo i dalje menja njegovo ime nekoliko puta. Često se vrati i kaže: „Stvarno mi se sviđa ovo ime.“ A onda će ga tog dana zvati tako. A ja na to kažem: 'Nećemo tako ponovo.'

Kada su Kajli Džener i Trevis Skot promenili ime svom sinu?

Džener i Skot su prvi put izazvali zabunu oko imena svog sina 21. marta 2022, šest nedelja nakon što su ga dočekali. „Za vašu informaciju, naš sin se više ne zove Vulf“, rekla je Džener fanovima na svojim Instagram pričama samo nekoliko sati nakon što je podelila fotografije Erove sobe i kolica. "Jednostavno nismo osećali da mu pripada. Samo smo to hteli da podelimo jer stalno nailazim na ime Vulf."

Kajli Džener

Printscreen/Instagram/kyliejenner

 

 

Dženerina sestra Kim Kardašijan podelila je novosti o imenu svog sestrića tokom gostovanja  u emisiji „Live With Kelly and Ryan“ u aprilu 2022. . "Postoji ime, mislim da će se zadržati, ali ona zaista želi da bude sigurna", rekla je Kardašijanka. "To je iskreno zaista velika odluka. To je najteža stvar u životu: dati ime detetu."

Tokom finala druge sezone serije „Kardašijanovi“, koja je emitovana u novembru 2022., Dženerova je udvostručila promenu imena svog sina. Nejasno je kada je epizoda snimljena, ali je rekla: „Moja beba se još uvek zove Vulf. „Obavestiću vas kada mu promenim ime“, dodala je. "Možda ću vam reći u trećoj sezoni."

Ispostavilo se da fanovi ipak nisu morali da čekaju do treće sezone (koja je premijerno prikazana u maju). Umesto toga, Dženerova je odlučila da podeli njegovo ime sa svetom pre nego što je napunio godinu dana.

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Glumica je zračila samopouzdanjem dok je pokazivala svoje zategnuto telo u bikiniju. #najzena #žena #evalongoria #bikini #bikinimodel ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading