Niko ne skida kilograme kao ona: Brojne žene se pitaju kako do došla do ovako vitke linije za tako kratko vreme

Anđela Jovanović Vesti 12.10.2023 12:02 0

Pevačica je tokom svoje karije prošla kroz brojne kritike zbog svoje kilaže i izgleda, međutim u poslednjih nekoliko meseci uspela je da skine brojne kilograme, a evo i na koji način je to učinila.

Kristina Agilera

Shutterstock

Pevačica Kristina Agilera (42) poznata je po impresivnim vokalnim sposobnostima, a tokom dugogodišnje karijere imala je niz velikih fizičkih transformacija. Imala je problema s alkoholom, što je bio glavni razlog zašto se brzo gojila. Takođe, njena kilaža se znatno promenila kada je prvi put ostala trudna. Tada je imala 27 godina i dobila je 15 kilograma. Nakon porođaja, Kristina je prešla na rigorozne dijete i redovno vežbala da bi se brzo vratila na staru kilažu.

 

 

Nakon razvoda 2010. godine, ponovno je dobila na težini, zbog čega su je kritičari napadali, piše Stil. Ako je suditi prema najnovijim fotografijama koje je objavila na društvenim mrežama, Kristina je trenutno liniju dovela do savršenstva. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Aguilera (@xtina)

 

 

Počastila je više od 9 miliona pratilaca izazovnim fotografijama u crnom korsetu.

Tokom tri meseca pridržavanja posebnog plana ishrane izgubila je 22 kilograma. 'Dugina dijeta' podrazumeva unos 1600 kalorija dnevno, a u to ulaze namirnice, odnosno voće i povrće koje je iste boje.

'Dugina dijeta'

Beli dan - sastoji se od svih namirnica bele boje. Da bi ograničila potrošnju ugljenih hidrata, drži se belanaca, kokosa, mlečnih proizvoda, luka, bijelog luka...

Crveni dan - ovaj dan je namjenjen za namirnice kao što su maline, paradajz, crveni pasulj, cvekla, nemasno crveno meso, crvena paprika...

Zeleni dan - ovog dana imate sve zelenilo poput kivija, krastavca, spanaća, zelene salate, brokolija...

Narandžasti dan - sva narandžasta hrana poput bundeve, narandže, papaje, kajsije, breskve...

Ljubičasti dan - namirnice ljubičaste boje poput patlidžana, kupine, ljubičastog kupusa, tamnog grožđa...

Žuti dan - žute tikvice, žuta paprika, kukuruz, sir, žumance, med...

Komentari (0)
Loading