Dženi automehaničarka: Kritikovali joj autfit, a nisu znali da je na sebi nosila 80.000 dolara!

Vesti 12.10.2023 17:05 1

Opuštena varijanta lepe pevačice...

Dženifer Lopez

Hutchins Photo / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Naravno, ne možemo a da ne primetimo da Dženifer Lopez pravi zanimljive modne poteze. A jedno od njenih izdanja, koje je snimljeno pre nekoliko dana na ulicama Los Anđelesa, privuklo je pažnju i modnih ljubitelja i ljudi na mrežama.

Latino diva pojavila se u oversize teksas kombinezonu. Iako je ove sezone u trendu nositi glomaznu odeću, a ovo njeno ležerno izdanje je zaista odlično, mreže su odmah počele da je prozivaju da izgleda kao automehaničar.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

 

Ipak, ne treba zaboraviti da u njenom slučaju casual znači i veoma skupo. Pogotovo kada su u pitanju ostali detalji ovog stajlinga.

Sam kombinezon je skup po našim standardima, ali ne i J.Lo-ov - košta 647 dolara i iz kolekcije je modnog brenda R13. Ipak, sve je to skromno za ostale delove outfita. Čizme su rezultat saradnje brendova „Džimi Ču” i „Timberlend” i njihova cena je 1.295 dolara, piše 24sedam.rs.

Sunčane naočare Bottega Veneta koštaju 550 dolara, dok njena Birkin torba košta tričavih 35.000 dolara.

Nakit je posebna priča. Tog dana je nosila Dior prsten (25.500 dolara), narukvicu Hermes Collier De Chien (1.225 dolara) i minđuše Dženifer Fišer Samira (275 dolara).

Otprilike, njen ceo stajling iznosi skoro 80.000 dolara. Skroman, ništa.

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Glumica je zračila samopouzdanjem dok je pokazivala svoje zategnuto telo u bikiniju. #najzena #žena #evalongoria #bikini #bikinimodel ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (1)
Loading
zora
12.10.2023 17:53

Lep izgled nije u ceni onoga sto imas na sebi. Mogla je na tih osamdeset da doda jos osamdeset i dalje bi bila kao mehanicar. Nikakva.