Eva Longorija nikad bolje nije izgledala: Džepna Venera je smršala 20 kilograma, a ovo je njena tajna

Olja Jelić Vesti 17.10.2023 17:28 0

Izgled Eve Longorije nikad nije bio bolji

Eva Longorija

Shutterstock

Iako važi za jednu od najlepših žena sveta, „džepna venera“ mnogi kažu, Eva Longorija, susreće se sa problemima kao i sve druge žene. Nakon porođaja ostali su joj trudnički kilogrami. Zvezda serije „Očajne domaćice“ nakon trudnoće nabacila je preko 20 kilograma zbog čega je često trpela zlurade komentare na račun svog izgleda.

Međutim, glumica je našla način da svoje telo dovede do perfekcije i vrati liniju koju je imala pre trudnoće uz pomoć zabavnih aktivnosti, ali i redukovane ishrane. Eva je trenirala redovno, trčala, vozila bicikl, išla u teretanu, radila pilates i jogu. Osim toga korigovala je svoju ishranu pa se na njenom meniju nalazilo isključivo voće i povrće.

 

 

Izgled Eve Longorije u petoj deceniji savršen je zahvaljujući konzumiranju namirnica organskog porekla, a najčešće su to spanać, brokoli i prokelj.Ona izbegava ugljene hidrate, ali je ipak jedan dan odvojila za famozni „cheat day“ kada sebi dopusti picu ili čips. 

 

 

Za doručak obično jede kajganu od belanaca i sveže voće. Za ručak ćuretinu ili piletinu i povrće kuvano na pari.

Kao užinu posle ručka obično jede svež krastavac začinjen limunovim sokom, krišku jabuke sa sirom ili puterom od kikirikija, a voli da jede i jogurt od vanile. Za večeru najčešće bira barenu ribu i povrće, a više voli lososa u kombinaciji sa šparglama.

 

 

Više puta je otkrivala da nije ni preskakala trening, a jednom prilikom je objasnila da je, ako želite vidljive rezultate, važno da vežbate najmanje 3 puta nedeljno, a idealno bi trebalo da bude pet puta.

 

@najzena.rs Glumica je zračila samopouzdanjem dok je pokazivala svoje zategnuto telo u bikiniju. #najzena #žena #evalongoria #bikini #bikinimodel ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading