Džej Lo nikad provokativnija: Latino diva u čipkanom donjem vešu zapalila Instagram, isklesani trbušnjaci u prvom planu

Olja Jelić Vesti 18.10.2023 21:36 0

Latino diva Dženifer Lopez zaštitno je lice nove kampanje brenda Intimissimi, a na Instagramu se pohvalila fotografijama dok pozira u njihovim komadima donjeg veša.

Dženifer Lopez

Profimedia

Latino diva Dženifer Lopez zaštitno je lice nove kampanje brenda Intimissimi, a na Instagramu se pohvalila fotografijama dok pozira u njihovim komadima donjeg veša.

54-godišnja lepotica na sebi je imala satenski ogrtač u bež nijansi, a ispod kog je nosila čipkani grudnjak, gaćice i haltere u istoj nijansi.

Za niz fotografija kosu je nosila pokupljenu u raščupanu punđu, a pozirala je ležeći na kauču te oslonjena na fotelju. Također, na poslednjem snimku u nizu je nosila i bež čipkani bodi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

"Moja Intimissimi 'This is me... Now' kolekcija je izašla. Od Verone do Holivuda i napravljeno sa ljubavlju", navela je pevačica i glumica u opisu.

Opisujući ovu saradnji Intimissimi je u saopštenju poručio: "Kolekcija označava važno drugo poglavlje u kreativnom partnerstvu italijanskog brenda i američke ikone, koji su udružili snage kako bi spojili Intimissimi posvećenost izuzetnom kvalitetu sa prepoznatljivim stilom Dženifer Lopez".

"Kolekcija crpi direktnu inspiraciju iz nadolazećeg albuma Dženifer Lopez, 'This is me...Now' koji ulazi u njeno duboko transformativno putovanje ličnog razvoja. Naziv kolekcije i asortiman proizvoda obuhvata suštinu njene evolucije, samorefleksije i prihvatanja njenog pravog ja", naveli su u nastavku.

 

@najzena.rs Glumica je zračila samopouzdanjem dok je pokazivala svoje zategnuto telo u bikiniju. #najzena #žena #evalongoria #bikini #bikinimodel ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

 

Komentari (0)
Loading