"Bio je divan čovek, ali ja sam bila užasna supruga": Umro bivši muž Eve Longorije, glumica priznala šta im je uništilo brak

Olja Jelić Vesti 01.11.2023 13:50 0

Glumac Tajler Kristofer koji je bio i bivši muž Eve Longorije, preminuo je u 50. godini od srčanog udara.

Eva Longorija i Tajler Kristofer

Profimedia

Glumac Tajler Kristofer kojeg je svet zavoleo kroz popularne serije "General Hospital" i "Days of Our Lives" preminuo je u 50. godini, nakonsrčanog udara, a vesti je potvrdio njegov PR Či Mui Lo.

"Ova vest je neverovatno šokantna i ja sam skrhan ovim gubitkom. On je bio nadaren glumac i, što je najvažnije, neverovatan prijatelj. Moje srce je uz njegove prijatelje i porodicu koja ga je puno volela", navodi se u saopštenju.

 

 

Tajler Kristofer iza sebe je ostavio sina Grejsuna i ćerku Bohimi, a imao je dva braka. Pre dve godine se razveo od reporterke Brijen Pedigo, a malo je poznato da je njegova prva supruga bila slavna glumica Eva Longorija, s kojom se razišao u vreme kad je počela da se emituje njena serija "Očajne domaćice", koja joj je donela svetsku slavu.

Njihova ljubavna priča bila je kratka i burna, a kako je sama Longorija pričala, nije se proslavila kao "dobra supruga". Sa druge strane, i sam Kristofer je potvrdio da se njihov odnos se dosta menjao dok nisu pomislili da bi trebalo da ostare zajedno.

"Izlazili smo, onda smo ostali prijatelji i opet izlazili", rekao je jednom prilikom. Podsetimo, on i Eva Longorija venčali su se 20002. u Las Vegasu, na venčanju su bili Sara Mišel i Fredi Princ mlađi.

 

"Biti u braku je teže nego što smo mislili. Oboje imamo svoje navike kojih nismo želeli da se odreknemo", rekla je Eva Longorija. Tvrdoglavost im je stvarala probleme.

Raskinuli su u januaru 2004. Godinama nisu pričali o tome, a onda je ona 2008. rekla: "Bio divan čovek, ali ja sam bila jako mlada. Nisam znala ko sam i još sam se borilla kao glumica. Bila sam užasna supruga".

Pamti se i da je 2022. za People izjavila: "Mislim da ljubomora oduzima toliko energije. Sećam se da sam bila tako ljubomorna i kao da ti se želudac preokrene. To je najgori osećaj. Zašto bi iko želeo da se tako oseća?!"

Htela je da mu plati rehablitaciju

Glumac Tajler Kristofer bio je od 2008. do 2021. oženjen bivšom ESPN reporterkom Brijen Pedigo sa kojom je dobio dvoje dece.

O glumcu je od 2019. brinula njegova sestra, a on je u julu za Bloomberg pričao o ponovom prezuimanju kontrole nad svojim životom. “Nikada za milion godina godina nisam pomislio da će me iko od članova porodice iskoristiti", rekao je. A onda je ubrzo na Instagramu napisao: "Deljenje je deo procesa ozdravljenja."

Glumac je pod strateljstvo svoje sestre stavljen dok se odvikavao od alkoholizma. Pao je, udario glavom i nakon unutrašnjeg krvarenja podvrgnut je operaciji koja mu je spasla život. Dok je bio u bolnici, njegova sestra podnela je zahtev za starateljstvo.

 

 

On je tužio sestru Suzan Asmo Bejker da je 40.000 dolara koji su bili namenjeni za brigu o njemu, iskoristila da otplati dug sa kreditne kartice i sinu kupi laptop, što je ona negirala.

U maju je uhapšen zbog opijanja u javnosti, pušten iz zatvora uz kauciju od 250 dolara. Bio je uhapšen i 2019. zbog sličnog incidenta jer je pijan zaspao na zadnjem sedištu taksija. Priznao je krivicu, a sudija mu je naložio da ode na rehabilitaciju.

Posle nemilih vesti Eva je želela da mu pomogne. "Ona bi Tajleru pružila svu pomoć koja mu je potrebna, uključujući plaćanje rehabilitacije", rekao je izvor za Radar online, prenosi Wanted. 

 

@najzena.rs Glumica je zračila samopouzdanjem dok je pokazivala svoje zategnuto telo u bikiniju. #najzena #žena #evalongoria #bikini #bikinimodel ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading