Nina Seničar u potpuno prirodnom izdanju: Objavila fotku bez trunke šminke, sad je jasno zašto je nazivaju najlepšom Srpkinjom

Olja Jelić Vesti 25.11.2023 11:24 0

Glumica je prelepa!

Nina Seničar

Printscreen/Instagram

Kada bismo napravili anketu ko su najlepše Srpkinje, sigurno bi u top pet bila glumica i nekadašnja manekenka, Nina Seničar.

Zvezda serije „Popadija“ je uvek tip-top skockana u javnosti i prosto mami poglede muškaraca, te se mnogi pitaju kako izgleda kada skine šminku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

 

Oni koji je prate na Instagramu mogu videti da se on ne libi da s vremena na vreme pokaže kako izgleda u sasvim prirodnom izdanju.

Tako je bilo i ovoga puta, Nina je podelila snimak u kupaćem kostimu, a primetno je da na licu nema ništa od mejkap proizvoda.

Nina Seničar

Printscreen/Instagram

 

 

Glumičina fotografija je izazvala oduševljenje među njenim fanovima, te se komplimenti na račun njene prirodne lepote samo nižu.

Nina Seničar bez šminke pokupila je samo pozitivne kritike, a svi smo mogli da primetimo da ona sa porodicom uživa u toplijim krajevima nakon iscrpnog snimanja nove sezone serije „Popadija“, prenosi MarieClaire. 

 

@najzena.rs Rita Ora bez grudnjaka u providnoj haljini na crvenom tepihu "zaludela" fotoreportere 🤭 #najzena #moda #autfit #ritaora #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

 

Komentari (0)
Loading