Sa Kardašijanovima za Božić: Rijaliti zvezda pokazala kako njena porodica slavi veliki praznik, ova tradicija je neizostavna

Vesti 19.12.2023 11:22 0

Kim je prvo pokazala kućicu sa pastelnim krovom...

Kim

Printscreen/TikTok/kardashfanss/David Becker / Getty images / Profimedia

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan je pokazala deo Božićne proslave u porodici Kardašijan, objavivši snimak prelepo dekorisanih slatkih kućica.

Radi se o tradicionalnim kućicama od medenjaka koje se ukrašavaju glazurom od šećera i bombonama. Oko kućice se često nalaze raznorazni veseli likovi koji su takođe napravljeni od medenjaka i dekorisani na isti način kao i kućica.

 

 

Kim je prvo pokazala kućicu sa pastelnim krovom na kome su stajala imena njene ćerke Čikago i njenih sestrični Drim i Stormi. Ispred kućice su se našli veseli čovečuljci sa šarenim paketićima, a pored nje nekoliko jelkica prekrivenih snegom i nekoliko bombonica.

Druga kućica je bila drastično veća i ozbiljnija od prethodne. Ova kućicu je poručila njena najstarija ćerka Nort, za koju je poznato da voli da nosi crnu boju. Oko ove kućice se takođe našlo par čovečuljaka, ali ovoga puta u crnim haljinicama. Na krovu su bila napisana brojna imena, verovatno od Nortinih drugara. Pored njih, videli smo i imena rođaka Penelope i Nort

Treća je bila posvećena Kanjeu i bila je svikasto-plava. Ovoga puta su na prednjoj strani krova pisala imena dece, uz ime Kanjeove pokojne majke Donde i natpis ,,Srećan Božić". Dok je pokazivala kućicu, Kim je izgledala kao da ne želi da preuzme ni trunku odgovornosti za nju, sudeći prema načinu opisivanja iste. Ipak, lepo dekorisanu konstrukciju je pokazala iz svakog ugla.

Poslednje dve kućice su bile najmanje, ali jednako impresivno dekorisane. Jedna je bila šarena, a druga neutralnija, poput kućice koju su deca delila sa ocem. 

 

Bonus Najžena:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading