Legendarni glumac u teškom zfravstvenom stanju: Morgan Frimen se jedva kreće, fanovi zabrinuti

Olja Jelić Vesti 30.12.2023 11:25 0

Glumac Morgan Frimen nedavno je zabrinuo javnost svojim izgledom, ali kako navodi njegov predstavnik za medije, glumac je dobro.

Morgan Frimen

Shutterstock

Glumac Morgan Frimen nedavno je zabrinuo javnost svojim izgledom, ali kako navodi njegov predstavnik za medije, glumac je dobro.

Naime, legendarni glumac je krajem novembra snimljen na ulicama Njujorka, ali kako je bilo moguće videti njegov hod je bio nesiguran, a fanovi su primetili i značajan gubitak kilograma.

Njegov predstavnik je umirio javnost i istaknuo da je 86-godišnji glumac u dobrom stanju i nema razloga za brigu.

 

 

 

Inače, glumac je 2008. godine preživio tešku saobraćajnu nesreću u kojoj mu je paralizirana leva ruka. Zbog toga nosi kompresijsku rukavicu kako bi osigurao da krv i dalje teče u njegovom dlanu. Pored toga dijagnostifikovana mu je i hronična fibromialgija koja podrazumijeva bol u mišićima i kostima, a prati je umor i problemi sa pamćenjem.

U julu ove godine je zbog lošijeg zdravstvenog stanja morao da otkaže odlaske na premijere nove serije "Special Ops: Lioness". Tada se njegov predstavnik obratio medijima rekavši kako glumac ima groznicu, a da lekari veruju da je dobio zaraznu infekciju.

Samo mesec dana kasnije, oglasili su se i njegovi bliski prijatelji, koji su istakli zabrinutost za njegovo zdravstveno stanje, budući da je legendarni glumac u kratkom periodu izgubio više od 25 kilograma.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading