Ćerka Brusa Vilisa oduševila fanove slavnog oca: Podelila do sad neviđene fotke, a jedna je posebno dirljiva

Olja Jelić Vesti 03.01.2024 11:48 0

Skaut Vilis prisetila se prošle godine. 32-godišnja ćerka Brusa Vilisa i Demi Mur 31. januara podelila je mnoštvo fotografija iz 2023., a neke od njih su dosad neviđene slike njenog slavnog oca.

Brus i Skaut Vilis

Printscreen/Instagram

Skaut Vilis prisetila se prošle godine. 32-godišnja ćerka Brusa Vilisa i Demi Mur 31. januara podelila je mnoštvo fotografija iz 2023., a neke od njih su dosad neviđene slike njenog slavnog oca. Na jednoj se vidi kako ona leži na tatinim grudima.

 

 

Slika takođe otkriva neke od njegovih tetovaža, uključujući imena njegovih ćerki Mabel i Evelin, koje ima sa suprugom Emom Heming Vilis. Druge fotografije prikazuju Skaut kako drži očevu ruku dok se odmaraju za stolom i kako se grle za Dan zahvalnosti. 

Pogoršalo mu se zdravstveno stanje

Inače, fanovi Brusa Vilisa rastužili su se novim vestima o glumcu. Naime, čini se da je njegova bolest naglo napredovala. Izvor blizak porodici glumca naveo je da strahuju koliko mu je još ostalo života. 

Brus i Skaut Vilis

Printscreen/Instagram

 

 

U martu ove godine glumčeva porodica objavila da mu je dijagnostifikovana frontotemporalna demencija (FTD), neuobičajen oblik demencije koji uzrokuje pogoršanje ponašanja, osobnosti i govora.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading