Prva fotografija Kejt Midlton posle operacije: Princezu slikali ispred kuće, evo kako sada izgleda

Vesti 10.03.2024 12:01 0

Ceo svet se već mesecima pita šta se događa s princezom Kejt, a sada je objavljena njena nova fotografija.

kejt midlton

Shutterstock

Na Instagram stranici princa i princeze od Velsa objavljena je fotografija. Na njoj Kejt Midlton pozira sa svojom decom, a u opisu objave piše: "Hvala vam na lepim željama i podršci u protekla dva meseca. Svima želim srećan Dan majki". Danas se u Velikoj Britaniji obeležava ovaj praznik.

U protekla dva meseca na internetu je nastalo mnoštvo teorija zavere o nestanku princeze iz javnosti, a na novoj fotografiji izgleda potpuno isto kao i pre operacije. Nasmejana je i raspoložena. Slika je za sat vremena skupila pola miliona lajkova.

Kejt Midlton će učestvovati 8. aprila na vojnoj paradi povodom rođendana kralja Čarlsa i biće to njen prvi službeni angažman posle operacije stomaka. Iako je najavljivano da će se Kejt na dužnost vratiti za Uskrs, izgleda da se to neće dogoditi.

 

 

Princeza se poslednji put u javnosti pojavila za Božić, a sredinom januara je otišla u bolnicu u Londonu zbog “planirane operacije abdomena”, kako je saopšteno, ali nije naveden razlog operacije.

Od 1748. godine se paradom obeležava rođendan britanskog vladara. Ceremonija se uvek organizuje druge subote u aprilu, bez obzira na datum rođenja monarha.

Komentari (0)
Loading