"Povremeno volim da eksperimentišem sa montažom": Nakon skandala oglasila se Kejt Midlton i dodatno šokirala javnost

Slobodanka Ćorić Vesti 11.03.2024 13:21 0

Sada se oglasila i sama Kejt nakon velike prašine koja se digla u javnosti: "Kao i mnogi fotografi amateri, povremeno eksperimentišem sa montažom. Želela sam da izrazim svoje izvinjenje zbog konfuzije

kejt midlton

Printscreen/Instagram

Mnogobrojne novinske agencije u svetu povukle su zvaničnu fotografiju princeze od Velsa objavljene na Dan majki. Plata se danas suočava sa pitanjima nakon što je fotografija Kejt Midlton dočekana na nož od strane foto agencija i fanova. Oni tvrde da je slika na kojoj princeza pozira sedeći okružena decom izmanipulisana, a fanovi ukazuju na greške koje navodno dokazuju da je u pitanju montaža. 

Sada se oglasila i sama Kejt nakon velike prašine koja se digla u javnosti: "Kao i mnogi fotografi amateri, povremeno eksperimentišem sa montažom. Želela sam da izrazim svoje izvinjenje zbog konfuzije koju je izazvala porodična fotografija koju smo juče podelili. Nadam se da su svi koji slave imali srećan Dan majki", poručila je Kejt Midlton na "X" platformi.

Foto agencije uključujući Rojters, AP, Getty i AFP, sinoć su povukle fotografiju, uz obrazloženje da postoji mogućnost da je digitalno izmanipulisana. Agencije su uklonile fotografiju uz obrazloženja: "Pri bližem pregledu izgleda da je izvor manipulisao slikom. Obavezno 'ubiti' sliku."

Kraljevski komentator Pinter Hant rekao je: "Ovo je štetno za kraljevsku porodicu. Znali su da će biti veliko interesovanje za bilo koju sliku koji izbace nakon Kejtine operacije. Njihov izazov je što će se sada ljudi pitati da li može da im se veruje i kada sledeći put izdaju saopštenje o napretku princezinog oporavka".

Očigledne greške u montaži dolile su ulje na vatru o pričama koje trenutno okružuju princezu od Velsa. Nakon skandala, ostaje da se pitamo koliko je verovati objavama članova kraljevske porodice?

Komentari (0)
Loading