"Umotala se u posteljinu, pa pravo na dodelu Oskara": Ova pevačica danas je hit na internetu - glamur u velikom stilu

Slobodanka Ćorić Vesti 11.03.2024 16:02 0

Inače, Arijana je postala najomraženija osoba na internetu zbog kontroverze oko njene romanse sa kolegom

Ariana Grande

Profimedia

Arijana Grande pojavila se na crvenom tepihu prvi put posle četiri godine, a na dodelu Oskara stigla je u velikom stilu. Pevačica se pojavila u glamuroznoj ružičastoj haute couture haljini italijanskog dizajnera Giambattista Vallija. Njeni fanovi su napisali da liči na lik dobre veštice Glinde koju će Arijana igrati u predstojećem filmu Vicked, a mnogi su pohvalili njeno izlazak.

Ariana Grande

Profimedia

 

Ali neki su imali i druge asocijacije na njeno oslobađanje nakon što je pevačica prošetala crvenim tepihom sa rukama držeći ogromnu haljinu. "Izgleda kao jastuk" „Momci, pronašao sam izgubljenu kravatu za kosu“, našalio se jedan Ks korisnik, a mnogi su se složili.

Ariana Grande

Profimedia

 


„Ne izgleda dobro“, napisao je jedan korisnik, dok je drugi dodao: "Izgleda kao jastuk".

Najomraženija osoba na internetu

Inače, Arijana je postala najomraženija osoba na internetu zbog kontroverze oko njene romanse sa kolegom iz Vickeda Itanom Slejterom.

Ariana Grande

Profimedia

 

Glasine o njihovoj vezi pojavile su se samo nekoliko dana nakon što je objavljen Arijanin razvod od bivšeg muža Daltona Gomeza, a Itan se takođe nedavno razišao sa suprugom Lili Džej, što je navelo fanove da spekulišu da oboje varaju svoje tadašnje partnere. Itanova bivša supruga, sa kojom ima dete, javno je obrušila na pevačicu, rekavši za Pejdž Sik da oseća da pevačica „ne poštuje druge žene“, a Arijana je izgubila 370.000 pratilaca na Instagramu za mesec dana.
 

Komentari (0)
Loading